persoonlijk,  Travel

Persoonlijk: Atenga’s world op Vlieland #1

Zoals ik al eerder schreef ben ik deze week op Vlieland. Deze week kwam absoluut geen week te vroeg en ik moet je eerlijk bekennen dat ik sinds maandag vooral heel veel aan het bijkomen ben en heel veel heb geslapen. Ik was/ben moe en had deze break ook echt even nodig.

Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zo moe ben geweest. Geestelijk vooral helemaal uitgeput. Ik sta er misschien ook niet altijd bij stil wat de afgelopen weken/maanden met mij hebben gedaan. Er is veel verlies geweest en door de drukte van mijn werk er bij en mijn talent om mij achter mijn werk te verschuilen heb ik hier nog niet echt bij stil gestaan.

SAMSUNG CSC

Enerzijds wil ik over de gebeurtenissen die hebben gespeeld niet echt uitweiden op mijn blog. Gezien het hier niet alleen over mij gaat natuurlijk. Dat de beƫindiging van de relatie mij zwaar valt mag duidelijk zijn. Ik heb er heel bewust voor gekozen het ook een tijd stil te houden zodat ik het een plek kon geven. Voor mij zal dit altijd een plek in mijn hart houden en besef ik mij meer en meer hoe gecompliceerd liefde en relaties kunnen zijn.

6

Het verlies van mijn opa was onverwacht, 92, maar zo gezond als een vis in het water. Hij wenste dat hij zou mogen gaan in zijn slaap en hij had er vrede mee. Dat het gebeurde zoals hij wilde heeft ons rust gegeven. Je wilt ze nooit missen, want ze zijn altijd onmisbaar in je leven. Voor mij betekent het dat ik geen opa’s en oma’s meer heb en dat voelt vreemd. Op Vlieland wil ik speciaal voor mijn opa een kaarsje branden dit weekend.

8

Ik verblijf in een appartement van Landal Greenparks en die is van alle gemakken voorzien. Zo heb ik een bad waar ik bijna in kan zwemmen zo groot. Heb ik een heerlijk bed en zit ik midden in de duinen. Van thuis heb ik badolie meegenomen om heerlijk te kunnen ontspannen en dat heb ik de afgelopen drie dagen vooral gedaan.

collage

Natuurlijk is er ook ruimte om even gek te doen. Ik vind het heerlijk om alleen even weg te zijn en op een plek waar niemand je kent en je gewoon even helemaal jezelf kan zijn en niemand even over je oordeelt. Zo ging ik dinsdag even wandelen en hoewel het bijna niet mogelijk is verdwaalde ik op Vlieland. Ik wist niet waar ik was en waar ik heen moest. Tja en dan doe je soms wat vreemde dingen.

collage2

Ik ging de afgelopen dagen ook lekker buiten de deur lunchen en in een ander artikel ga ik nog uitgebreid schrijven over de restaurantjes en winkeltjes die je op Vlieland hebt, maar ik wilde jullie de food foto’s niet ontnemen. Ik moet zeggen de smoothie was overheerlijk!

SAMSUNG CSC

Naast uitrusten, slapen, bloggen heb ik ook nog een strandwandeling gemaakt en geprobeerd alles van de afgelopen tijd even van mij af te zetten en een plekje te geven. Het is niet altijd even gemakkelijk dit te doen, maar ik merk dat ik vandaag, donderdag, ook echt het gevoel heb dat ik niet meer moe ben. Dus hoewel ik niet veel heb gedaan heb ik al het gevoel dat ik mijn rust terug heb gevonden en dat ik nu ook vooral kan en mag genieten van het prachtige eiland. In mijn artikelen zul je zeer zeker verwachten dat ik jullie ook meeneem naar de mooiste plekjes van Vlieland en vanaf vandaag ga ik dan ook lekker actiever zijn.

SAMSUNG CSC

Ow deze wilde ik ook nog even met jullie delen. Elke dag dat ik naar het dorp loop is dit kleine beestje op het pad en geniet hij van zijn omgeving. Ik mocht uitgebreid foto’s maken van hem en ik mocht zelfs heel dichtbij komen, maar toen ik vroeg of die een selfie met mij wilde maken liep hij snel weg. Misschien is hij over een tijdje niet meer zo verlegen en kunnen we alsnog samen op de foto šŸ˜‰

Ik verblijf nog een aantal dagen op Vlieland en ik was benieuwd of jullie ook nog bepaalde dingen willen zien, laat het dan even achter in de reacties. Er komt zeker een artikel over de restaurantjes en winkels van Vlieland, want er zitten bijzondere exemplaren bij.

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge