beauty

Beauty: In bad met.. Bath cream cake van The beauty Bakery

Alweer zondag en dat betekent dat we weer mogen genieten van een lekker warm bad! Dit keer heb ik wel een bijzonder bad product voor jullie die ik onder de aandacht wil brengen. Tijdens het bewerken van deze foto’s kreeg ik spontaan zin in softijsjes. Vandaag ga ik bad met de cream cake van the beauty bakery.

Check dit mooie product dan eens! Je krijgt toch spontaan zin in een softijsje of sorbet. Dit is de Lavendel bath cream cake van The beauty bakery. Momenteel is deze even niet verkrijgbaar meer, maar er zijn nog wel andere smaken te verkrijgen voor €3,95.


De lavandel vind je los op de bath cream cake en zoals ik al eens eerder vertelde houd ik persoonlijk niet zo van los dobberende producten in mijn bad, maar hij maakt het product wel helemaal af. Nu is de bath cream cake absoluut niet zoals een bath bomb of bubble bar. Hij voelt namelijk ook echt creamy aan.


In het water smelt hij als het ware en als je hem dan even in je handen pakt voelt het meteen als een heerlijke verzorgende substantie. Het voelt echt als een crème aan op je huid. Bubbels in je bad hoef je niet te verwachten van de bath cream cake, maar je waant je wel in een bad die heerlijk aanvoelt op je huid.


Zoals je kan zien laat de crème een laagje achter op je huid. Ik vind dit persoonlijk altijd erg verzorgend voelen en mijn huid wordt er ook heerlijk zacht van. De geur vind ik niet heel sterk van deze bath cream cake, maar misschien was dat ook niet het doel van dit product. Het laagje voel je nog een hele tijd op je huid en na een bad met deze bath cream cake hoef je zeker niet nog eens body lotion etc. te gebruiken en daarom vind ik het product juist zo fijn in de winter.

Gezien het super leuke uiterlijk van dit product en zijn verzorgende werking is het zeker een toppertje en eentje die zeker nog eens wordt besteld door mij.

Wat is jou vreemdste bad product die je hebt geprobeerd?

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge