Mijn online wereld over beauty, health en lifestyle

Beauty: In bad met…. mmmmelting marshmellow moment van Lush

Zondag, tijd om weer heerlijk in mijn bad te duiken. Waar ik normaal een bad vol bubbels en geuren wil, is het vandaag tijd voor een verzorgend bad. Mijn huid heeft last van het koude weer en droogt behoorlijk snel uit momenteel. Mijn benen voelen af en toe net aan als schuurpapier. Met de Luxery bath oil mmmelting marshmellow van Lush zou dit even voorbij moeten zijn.

De luxery bath oils van Lush vind ik altijd heel erg fijn, alleen heb altijd snel het gevoel dat ze op kamertemperatuur al wat smelten en ik ze eigenlijk niet te lang kan laten liggen in mijn mandje met producten. Daarom bestel ik vaak maar eentje bij mijn bestelling.

Deze melting marshmellow is echt meerzoet snoeperig en het stemt mij vrolijk merk ik. De geur hangt in mijn badkamer terwijl hij rustig smelt in het badwater. Mijn vingers voelen al zijdezacht aan door hem alleen maar in het water te leggen.


Misschien had ik nog wel wat kleur verwacht in mijn bad, maar de kleuren verbleken in het water, maar wanneer ik met mijn handen door het water gaat voel ik meteen dat de oliën al in het water zijn verspreid. Dit bad gaat mijn huid zeker goed doen!


Als mijn bad bijna vol is dan is ook de mmmelting marshmellow moment helemaal opgelost in het water. Wanneer ik plaats neem in het bad voel ik de oliën meteen werken op mijn huid en dit voelt enorm fijn aan kan ik zeggen. Bij het afdrogen voel ik een enorm verzorgende laag over mijn huid heen en voelen zelfs mijn benen echt zijdezacht aan. En als je heel goed ruikt, ruik je de snoepgeur licht op je huid.

De luxery bath oil producten van Lush ga ik zeker vaker hier eentje van bestellen. Zeker in de winterperiode is het extra fijn voor de huid om zo’n product te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge