red-berry-muffin
beauty

Beauty: In bad met red berry muffin The beauty Bakery

Hello sunday! Tijd om weer heerlijk te ontspannen in een lekker warm bad! Na de drukke weken ben ik helemaal aan toe om even mijn hoofd leeg te gooien en hoe fijn is dat tijdens een bad. Vandaag ga ik in bad met de red berry muffin van The beauty bakery. Benieuwd naar dit product? 

Op het eerste gezicht zou je misschien niet helemaal aan een muffin denken, tenminste mijn eetbare muffins hebben altijd een mooie bovenkant. Oooh ineens zin in een blueberry muffin…Dit product is mooi qua kleur en heeft een fijne berry geur, maar heeft niet dat speciale wat ik van de andere producten van The beauty bakery heb gezien.

red-berry-muffin-2

Het product is ruw als je het voelt, maar dat is voor in het bad niet belangrijk, gezien hij oplost in het water. Ik ben benieuwd wat ik kan verwachten. Ik zit in twijfel of ik dit product in zijn geheel in het bad ga gooien of dat ik hem door de helft zal doen. Ik besluit uiteindelijk hem er helemaal in te gooien en wat er dan gebeurd…

red-berry-muffin

Hoewel de geur niet heel sterk is, krijg ik wel echt een limonade roze bad en ik word er gewoon helemaal vrolijk van! Helaas geen bubbels, maar het idee om in een bad met limonade te wanen vind ik leuk. Ik denk wel dat ik met de helft ook een goed limonade bad had gehad en voor de volgende keer zal ik dat zeker onthouden.

red-berry-muffin

De red berry muffin is misschien niet helemaal een verrassend product, maar de kleur van het bad maakt het toch wel weer een nieuwe ervaring om in bad te stappen. Als de geur sterker was geweest dan had ik het helemaal een compleet bad gevonden. Ik hou nu eenmaal van de geur van bessen. Deze is niet zo zeer eentje die ik in mijn volgende bestelling weer mee zal nemen.

Heb jij wel eens in een limonade bad gelegen? 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge