beauty

Clinique high impact mascara review

SAMSUNG CSC

Clinique is voor mij een van de fijnste make-up lijnen die er is. Het is een high end lijn, maar de kwaliteit/prijs verhoudingen vind ik het vaak meer dan waard. In mijn swap met Bianca kreeg ik van haar deze Clinique high impact mascara en dan maak je mij wel heel blij. Vandaag kwam hij onder mijn kritische mascara test.

SAMSUNG CSC

De Clinique high impact mascara komt in de wel bekende Clinique verpakking. Ik weet niet, maar door de vrolijkheid van de verpakking krijg ik vaak al een glimlach op mijn gezicht. De herkenbaarheid van het merk is in mijn ogen ook wel belangrijk. De mascara zelf komt in een vrij simpele uitvoering. Duidelijk staat het merk vermeld en de naam van de mascara.
Laten we eens kijken wat er over het product word gezegd.

Clinique’s High Impact Mascara voorziet elke wimper van meer lengte en volume, voor een weelderige, luxueuze en uitdagende uitstraling. De impact wordt versterkt door de pure, warme kleuren. Draag het één keer en u zult zich daarna naakt voelen zonder deze mascara. 100% Parfumvrij. Getest op allergie. Getest door oogartsen. Geschikt voor alle huidtypes.

*bron: Douglas.nl

Klinkt goed, ze beloven niet de wereld, maar gewoon een goede degelijke mascara die je blik net even wat mooier kan maken. Gezien ik nooit de deur uit ga zonder mascara ben ik benieuwd of het mijn blik ook net dat extraatje kan geven.

SAMSUNG CSCTegenwoordig komen de mascara borsteltjes in verschillende maten en modellen tevoorschijn. Clinique doet niet mee aan deze trend en laat zien dat je met een normaal model borsteltje zeker ook een mooie blik met je wimpers kan creëren.

SAMSUNG CSC

Wat een super fijne mascara om te gebruiken! Het borsteltje is voor mijn gevoel net wat zachter dan andere merken die ik heb geprobeerd en zorgt ervoor dat ze door alle wimperhaartjes gemakkelijk heen glijdt. Ik zie zichtbaar meer volume en een beetje meer lengte tevoorschijn komen. De zwarte kleur komt goed tot zijn recht en dat vind ik een enorm pluspunt. Daarnaast geen een klontertje is te zien! Ik ben behoorlijk onder de indruk moet ik zeggen. Het is zeker geen mascara die er echt uitknalt, maar voor de dagelijkse look meer dan perfect.

De Clinique high impact mascara kost €23,95 en is in mijn ogen zeker zijn geld waard.

Liefs Atenga.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge