beauty

Oriflame Attraction Dawn

SAMSUNG CSC

 

Oriflame is een merk dat ik vooral ken van horen en zeggen, maar een tijdje geleden kwam ik in de gelegenheid deze twee lipsticks van Oriflame uit te proberen. Benieuwd wat ik van deze Oriflame lipsticks vind? 

SAMSUNG CSC

 

Als eerste kan ik wel zeggen dat ik helemaal verliefd ben op de huls van deze lipsticks. Zij stralen luxe uit en de gouden kleur is echt prachtig. De onderkant is super mooi afgewerkt en alleen hier voor staan ze op mijn kast te pronken. Deze Oriflame lipsticks kosten €19,- per stuk

SAMSUNG CSC

 

De kleuren zijn Red Attraction en Violet Dawn. Twee heel verschillende kleuren en ik moet zeggen dat vooral de Violet Dawn mijn interesse heeft. Red Attraction is zeker een prachtige rode kleur en voor de rode lipstick liefhebbers zeker een aanrader. Ik ben meer van de paars/bruin tinten betreft mijn lipsticks en kies dan sneller voor de Violet Dawn.

SAMSUNG CSC

 

De pigmentatie is goed, maar het zal je zeker geen knallippen bezorgen. Er zit wel een fijne shimmer in de lipstick en hij voelt ook erg fijn aan zo op de hand. De geur van de lipstick is trouwens ook erg lekker.

SAMSUNG CSC

De rode kleur valt mij toch een tikkeltje tegen. Hij had van mij toch wel wat meer kleur mogen hebben voor die €19,- die je ervoor betaalt.

SAMSUNG CSC

 

De Violet Dawn is wel erg licht op mijn lippen, maar ik vind de kleur wel erg mooi. Zoals ik al beetje voorspelde zijn het geen kleuren die je lippen van het scherm doen afspatten. Wel voelen ze heel erg fijn aan op de lippen en heb ik niet het gevoel dat ze mijn lippen uitdrogen. De houdbaarheid van de lipsticks laten ook beetje te wensen over en voor die prijs vind ik dat toch wel een beetje een tegenvaller.

Voor mij zijn de verpakkingen in dit geval meer waard dan de lipsticks zelf en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling van een lipstick.

Wat vind jij van deze Oriflame lipsticks?

http---signatures.mylivesignature.com-54494-85-531A7B1FFAFE7CB9B20A18FA8AB4E810

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge