beauty

Swap met Pinkit.nl

DSCN7422Afgelopen weekend ging ik naar Bianca van Pinkit.nl. We zijn sinds wij beide begonnen zijn met bloggen vriendinnen geworde en en af en toe doen wij samen een swap. Gezien het alweer een hele poos geleden was vonden we het weer hoog tijd worden. Gezien ik niet meer Youtube filmpjes maak, wordt het een geschreven artikel. Kijken jullie mee wat voor super leuke spulletjes ik heb gekregen van Bianca? 

Voor de mensen die het fenomeen beauty swap niet kennen, je spreekt samen een budget af en koopt voor elkaar spulletjes. Deze stuur je op of deze, breng je zoals ik deed, mee. Wij spreken altijd een bedrag af en gezien wij elkaar ook al 2 jaar kennen weten we wat we aan elkaar hebben. Mocht je elkaar minder goed kennen en het opsturen dan zou ik kiezen voor een kleiner bedrag. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Normaal filmden Bianca en ik onze swaps en zag je ook onze eerste reacties op de producten, maar dit keer waren we ook samen en besloten wij beide een geschreven artikel er van te maken. Wil je weten wat ik voor Bianca kocht, dan moet je even hier klikken.

De laatste keer dat ik bij Bianca was hadden wij het over de de Vaseline spray moisturiser en ik zei nog, dat wil ik nog eens uit proberen. Dus nu kan ik dat ook zeker gaan doen, want met deze koude dagen kan mijn huid wel een boost gebruiken.

SAMSUNG CSCAl een tijdje kijk ik naar de lijn van The body shop, namelijk de frosted plum. Laat ik nu net van deze lijn de shimmer lotion hebben gekregen. Hoewel ik ook de apple shimmer lotion heb, die overigens heel overdreven shimmerd, lijkt deze iets subtieler te zijn en de geur is heerlijk! Heerlijk zoet, maar niet te zoet helemaal mijn geur.

Van Oriflame zat er een facewash in en gezien mijn lichte verslaving aan frambozen in een heerlijke frambozen geur. Ben wel heel benieuwd naar de werking, want ik ben wel fan van Oriflame qua producten. De geur is wel sterk en ben benieuwd hoe mijn huid hier op gaat reageren. Leuk om uit te proberen.

SAMSUNG CSCJAAAA een cadeautje die ik ook heel graag wilde hebben, namelijk de M.A.C. eyeshadow Great Beyond. Wat een prachtige kleuren en ik kan niet wachten tot ik deze kan uit proberen. Hier kun je zeker een review van verwachten hier op Atenga.nl.

SAMSUNG CSCToen ik het volgende cadeautje open maakte zag ik van het mer Deborah Milano deze prachtige lip laque de kleur Rosetto Milanored. Zelf ben ik al bekend met dit merk en groot fan van deze laquers. Binnenkort zal ik wel een review schrijven over dit merk.

SAMSUNG CSCAls we het hebben over een merk wat ik helemaal geweldig vind is het wel Rituals. Ik vind de meeste geuren, voor vrouwen en mannen, heerlijk en mij maak je met dit merk ook altijd blij. Ik kreeg van Bianca de bodylotion van Honey Touch.

SAMSUNG CSCHet wordt misschien een beetje eentonig, maar het volgende product wat ik kreeg ben ik heel erg benieuwd naar. Ik kreeg de Clinique high impact mascara. Clinique vind ik een high end merk waar ik super tevreden mee ben. Betreft mascara’s ben ik behoorlijk kritisch en we gaan kijken of deze door mijn keuring heen komt.

SAMSUNG CSCToen kreeg ik deze handcrème, deze heb ik zelf al eens eerder gehad en ik had Bianca vertelt dat hij voor mij heel erg goed werkte. Heeft ze onthouden en nu heb ik eindelijk weer een crème voor in mijn tas.

SAMSUNG CSCBij het openen van dit cadeautje werd ik helemaal happy. M.A.C. lipstick, mijn tweede en ik kreeg de Captive. Ik ben niet van de donkere kleuren en vind deze roze tinten dan ook het beste bij mij passen. Nu krijgt mijn Brave M.A.C. lipstick zeker concurrentie.

SAMSUNG CSCLeuk om te zien dat Bianca aan alles heeft gedacht. Ik kan bijna een hele look maken met deze nieuwe producten en ze heeft zelfs aan mijn nagels gedacht. Qua nagellak ben ik gek op die van Essie en deze kleur past heel mooi in mijn collectie. Ik kreeg de virgin snow, een mooie paarse kleur.

SAMSUNG CSCAls laatste kwam deze grote verpakking tevoorschijn. Een parfum van Pupa! Pupa is een super leuk merk die ik heb leren kennen een hele tijd terug alleen maar qua make-up. De parfum kende ik nog niet dus ben super benieuwd naar deze geur.

Wat een super leuke producten! Vooral de M.A.C. Great Beyond eyeshadow vind ik helemaal geweldig, maar alles is super leuk en ik kan zeggen dat de swap met Bianca weer helemaal top was. Mocht je nu ergens een review over willen zien, laat het dan even weten in een reactie.

Liefs Atenga.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge