health,  Lifestyle

New in: Budget Fitbit Flex bandjes

Ik schreef er al vaker over, mijn Fitbit Flex. Ik ben er enorm fan van en erg blij met mijn aankoop die ik met kerst deed. Nu 6 maanden later ben ik nog steeds super blij ermee, alleen het bandje werd wel heel vaal en viezig. Ik wilde geen vele euro’s uitgeven aan een nieuwe en besloot op Ebay te gaan kijken. Daar vond ik 7 mooie designs voor een heel mooi prijsje.

SAMSUNG CSC

Ik koos destijds voor een zwart bandje als fitbit, gezien ik dacht dat die het beste overal bij zou passen. Nu met mijn nieuwe aanwinsten hoeft dit niet meer, want ik heb gewoon 7 nieuwe kleuren en design bandjes voor mijn fitbit!

SAMSUNG CSC

De kwaliteit is gewoon net zo fijn als de normale fitbit bandjes, alleen klein beetje stugger. Misschien gaan ze wel iets minder lang mee,dat weet ik nog niet, maar voor die prijs geeft dat helemaal niks. Plus met 7 draag je ook niet elke dag dezelfde.

SAMSUNG CSC

Op Ebay kon je kiezen uit verschillende groepen designs en ik kocht deze groep omdat ik daar de meeste mooie in vond zitten. Een witte wilde ik heel graag hebben en een nieuwe zwarte en die zaten hier ook beide in.

SAMSUNG CSC

De andere kleuren vind ik ook helemaal leuk en ook dat de paarse en een zwarte een motiefje erin hebben.

SAMSUNG CSC

De twee opvallendste zijn natuurlijk die met leuke kleurrijke designs. Momenteel draag ik het bandje met bloemen, gewoon een heerlijk vrolijk bandje.

SAMSUNG CSC

Ik ben super blij met mijn nieuwe bandjes en het maakt mijn fitbit niet alleen praktisch, handig en motiverend, maar nu ook trendy. Armbandje die je leuk kan combineren met verschillende outfits.

SAMSUNG CSC

Fitbit Flex bandjes
£10,43

Ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe bandjes vinden en of jullie ondertussen ook al eens een nieuwe fitibit hebben aangeschaft!?

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge