Food

Food diary #3

Ja ik kan eigenlijk wel een beetje zeggen dat de food diary er nu officieel wel goed in zit bij mij. Ik vergeet bijna nooit meer foto’s te maken van mijn gerechten en ook heb ik de afgelopen 3 weken heel goed eten voor mijzelf klaar gemaakt. Benieuwd wat er zoal op mijn menu stond deze week?

SAMSUNG CSC

Zondag was ik in de supermarkt (lang leve de stad en supermarkten open op zondag!) en was ik aan het bedenken wat wilde eten en ineens had ik zit om ratatouille te maken. Het was zo lang geleden dat ik dat had gegeten en ik vind het heerlijk. Ik besloot daarbij aardappelen uit de oven te maken en toen bedacht ik mij dat ik niet beide in de oven kon doen, gezien ik een kleine oven heb. Ik besloot dat ik de ratatouille ook prima zou kunnen garen. De aardappelen uit de oven heb ik ooit van een vriendin overgenomen. Heerlijk met kruiden en ze waren ook perfect gaar.

SAMSUNG CSC

Gezien ik Ratatouille voor een weeshuis had gemaakt bedacht ik dat het ook prima te combineren zou zijn met rijst. Persoonlijk ben ik niet echt een rijst eter. Sinds ik op mijzelf woon heb ik het ook niet echt meer gegeten en deze combinatie vond ik eigenlijk best wel lekker. Het is soms ook erg fijn om van bepaald eten meer te maken zodat je het ook vaker in de week kan eten en dan juist kan combineren met wat anders. Ik meende altijd dat je een kopje rijst deed per persoon, nou dat kon wel een kwart kopje worden. De ratatouille ga ik zeker vaker maken.

SAMSUNG CSC

Er was van de week ook een dag waar ik eigenlijk niet zoveel zin had om echt wat klaar te maken en voor ik tot de verleiding zou komen om wat op te halen of te bestellen besloot ik dat ik zelf ook wel eens een broodje hamburger kon maken. Ik kocht een Italiaanse bol en een magere hamburger. De sla, tomaat en komkommer maakte het helemaal compleet. Stiekem vond ik dit veel lekkerder dan een normaal broodje hamburger bij de Snackbar.

SAMSUNG CSC

Dan had ik deze week nog een smoothie gemaakt. Ditmaal met frambozen en blauwe bessen. Wat een heerlijkheid in een glas. Ik had gelukkig wat meer gemaakt en kon drie dagen genieten van deze overheerlijke smoothie.

Wat was jou lekkerste gerecht van deze week?

onder3

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge