persoonlijk

Free writing moment by Atenga.

Zaterdagavond 22:00 uur en ik lig met de beentjes languit op de bank. Laptop op schoot en hoewel ik de hele dag al artikelen heb lopen schrijven voor mijn blog overstroom ik nog van inspiratie. Alleen heb ik even zin om gewoon lekker vrijuit te kunnen schrijven, want dan voel ik mij vaak op mijn allerbeste. Benieuwd wat ik heb te vertellen? Lees dan rustig verder.

IMG-20160204-WA0008

Terwijl ik begin met mijn verhaal te typen hoor ik Danny Vera uit mijn televisie komen. Danny Vera is vandaag even mijn inspiratie tot dit vrije schrijf artikel. Zijn muziek inspireert mij en ik vind het vaak heerlijk ontspannend. Zo ook nu, lekker relaxt lig ik op mijn bank(je) met de laptop op schoot. Waar ik net nog op marktplaats meubelen zat te bekijken kreeg ik ineens het gevoel dat ik moest gaan schrijven. Gezien ik probeer beter naar mijn gevoel te luisteren tegenwoordig heb ik mijn blog geopend en begin ik gewoon met schrijven.

Normaal gesproken hebben mijn artikelen altijd een doel. Of ik schrijf een review en zelfs mijn persoonlijke artikelen hebben wel een bepaald onderwerp dat vooral uitgelicht wordt. Op dit moment zit ik gewoon lekker te schrijven wat in mij op komt en merk ik dat ik dat zelfs wil structureren. Dus zinnen worden gewist en herschreven en dat terwijl ik gewoon vrij mocht schrijven van mijzelf vandaag.

Je zou misschien denken heeft ze nu niks beters te doen op een zaterdagavond dan bezig te zijn met haar blog? Eerlijk gezegd vind ik dit heerlijk. Vandaag heb ik behoorlijk wat artikelen geschreven en foto’s zitten schieten. Tussendoor heb ik nog een wandeling van 8 km gemaakt en deed ik huishoudelijke taken. Notitie voor mijzelf even tussendoor, koop een vaatwasser in een nieuw huisje! Wat is afwassen toch een stomme bezigheid. Mijn zaterdagen zijn echt een me, myself and i dagje. Vaak geniet ik heel erg van mijn zaterdagen. Zo ook vandaag, want zeg nu zelf het was een prachtige zonnige dag.

20160220_130706

Tussen alles door zit ik veel op marktplaats te kijken naar meubelen. Laatste tijd ben ik vooral gek op kasten merk ik en heb ik al diverse voorbij zien komen waarvan ik denk, ja die zou ik wel willen. Helaas of misschien wel een geluk voor mij kan ik niet echt kasten aanschaffen. Heb een hele mooie en die staat al beneden in mijn mini hal omdat hij niet naar boven past. Maar ik vind het heerlijk er naar te kijken al die spullen die te koop staan op Marktplaats. Ik vind het ook heerlijk om met J bijvoorbeeld naar tuincentra’s te gaan of naar een karwei of kwantum. Samen willen we ook nog eens naar Eijerkamp (bekend van VT wonen) gaan, want zoveel mooie spullen! Beide hebben we ook wel beetje liefde voor de producten van By Boo. J is bezig met zijn huisje en hij heeft allemaal coole spulletjes en meubelen etc. in huis gehaald de laatste tijd en dat inspireert mij vaak ook weer om te kijken naar andere spulletjes. Kan ook niet wachten tot ik kan verhuizen en mijn nieuwe huisje kan inrichten.

Op deze manier vliegen mijn zaterdagen voorbij en heb ik altijd wel het gevoel dat ik ook echt een vrije dag had. Het mooie vind ik altijd dat ik de zondag eigenlijks weer zo’n dag zou kunnen hebben als ik zou willen. Zonder dat ik dan eventueel kan shoppen natuurlijk of nou ja dat kan tegenwoordig (gelukkig) ook op steeds meer plaatsen wel. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik gewoon geniet van mijn weekenden waarin weinig vast staat en ik op het moment zelf kan beslissen wat ik zelf wil. Net zoals nu dat ik gewoon even besluit vrijuit te schrijven zonder echt een doel te hebben, maar toch aardig wat woorden op papier weet te zetten. Waarom? Gewoon omdat het kan.

liefs

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge