beauty

Beauty: gekocht en gekregen in juni

Deze maand kwam ik erachter dat ik toch weer wat nieuwe beauty producten heb gekocht en gekregen. Alles wat ik kocht, komt uit de sale en kon ik nu voor mooie prijsjes meenemen. Benieuwd wat ik kocht en kreeg aan beauty producten deze maand? Kijk dan snel mee!

IMG_20160630_211735

Bij The Body Shop kocht ik dit prachtige Grooving golden eyeshadow palette. Hij was 50% korting en ik vind het oprecht een prachtig palette die ik zeker veel ga gebruiken. Bij The Body Shop kocht ik ook de Early-Harvest rasberry eau de toilette. Ik ben enorme fan van frambozen en de geur van frambozen. Deze geur mocht dan ook niet ontbreken in mijn stash. Deze was ook nog eens 50% korting.

IMG_20160705_145524

Laatst was ik bij de AH hier in de stad en waren de producten van Aussie in 1+1 gratis en gezien het voor mij een hele tijd geleden was dat ik deze producten had uitgetest en geprobeerd wilde ik ze graag opnieuw uit proberen. Zo kocht ik Volume shampoo en repair miracle conditioner. De 3 minute mircale haarmasker en om mijn mening over droogshampoo nog eens verder onder handen te nemen de mircale dry shampoo. De producten van Aussie zijn wel wat prijzig en met zo’n 1+1 gratis actie kun je deze producten voor een mooie prijs scoren.

 

IMG_20160705_145604

Bij dezelfde AH in de stad, op een ander moment, waren de producten van Treaclemoon in de aanbieding. 1+1 gratis! Nu had ik een tijd geleden gezegd dat ik dit helemaal niet nodig had, maar voor 2 voor de prijs van 1 en ook nog eens twee geuren die ik nog niet in mijn bezit had kon ik het niet weerstaan het mee te nemen. Ik was beetje verbaasd over de warm Apple pie, gezien die vooral in een groene kleur te koop zijn. Deze kleur had ik nog nooit eerder gezien en besloot hem mee te nemen. De sweet blackberry memories zag ik al bij verschillende bloggers voorbij komen en de geur is echt verrukkelijk! Tegenwoordig, nu al mijn Lush producten op zijn, gebruik ik de douchegels ook in bad en dat ruikt en schuimt echt heerlijk.

 

IMG_20160705_145627

Ook kreeg ik Rituals producten cadeau van een kennis en ik kan je vast verklappen dat de geuren echt super lekker zijn. Zo kreeg ik de Tai Chi shower foam en zoals wel bekend is ben ik gek op shower foams. Daarnaast een handzeep en dat vind ik wel heel gaaf, want ik gebruik nooit dure handzeep, maar ik vind de verpakking wel luxe staan in mijn badkamer. Soms is het jammer dat ik geen aparte toilet heb met een wasbakje etc. erbij, want ik vind dat zo leuk als je dan van die luxe producten er neer kunt zetten voor de gasten.
Als laatste zat er een rice scrub in voor een calm body scrub. Nu de zomer er (hopelijk) aankomt is het goed om mijn huid ook goed te scrubben. De cherry blossem ruikt heerlijk zacht van geur.

Wat voor producten kocht jij in de maand juni?

onder3

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge