Foodinspiratie 2

Health.

20160220_152323

Health:

Gezondheid is de laatste tijd een belangrijk item geworden in mijn leven. Waar ik altijd kampte met overgewicht ben ik daar 3 jaar geleden wat aan gaan doen. Na een hectisch jaar is het voor mij tijd om ook mijn laatste goals te gaan behalen. Ik neem jullie mee in mijn verhaal naar mijn streefgewicht en vertel jullie wat mij hierin helpt.

Als ik ergens een “hekel” aan heb is het koken. Ik kan het prima, maar voor mij alleen eten klaarmaken vind ik echt verschrikkelijk om te doen. Langzaam leer ik, met behulp van vrienden, dat koken voor jezelf niet altijd erg hoeft te zijn. Ik leer nieuwe (gezonde) recepten die ook nog eens erg gemakkelijk zijn om te maken. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Naast de uiterlijke gezondheid is ook de innerlijke gezondheid een item waar ik graag op mijn blog de aandacht aan wil besteden. Iedereen loopt wel eens tegen dingen aan zoals stress, spanningen, onzekerheid etc. Hier loop ik regelmatig tegen aan en heb besloten hier aan te gaan werken. Naast mijn eigen ervaringen heb ik hierin ook mijn werkervaringen die ik graag met jullie deel.

Alles is vanuit eigen ervaringen en dat maakt het soms misschien wat persoonlijk, maar ik ben van mening dat wij mensen altijd van elkaar kunnen leren.

Heb jij een mooie toevoeging voor de Health categorie laat het dan weten in een reactie of mail mij, want op dit gebied ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen.