Lifestyle

New in casa Atenga

SAMSUNG CSC

Mijn appartement  veranderd regelmatig. Het schijnt passend te zijn voor sterrenbeeld tweeling dat zij nooit lang iets hetzelfde willen en ik moet zeggen dat past helemaal bij mij. Dit betekent dat ik regelmatig alles verander en ook met regelmaat nieuwe spulletjes in huis haal. De laatste tijd heb ik weer nieuwe spulletjes gehaald en leek mij leuk om deze even met jullie te delen.

SAMSUNG CSC

Als eerste mijn kastje die ik via Marktplaats kocht. Ik heb weinig kastruimte in mijn appartement en hoewel hij klein is, past hij perfect voor al mijn nieuwe theespulletjes. Heb hem dan ook omgedoopt al mijn thee kastje. De lades zijn perfect voor al mijn kaarsen. Heb dit kastje voor een klein prijsje kunnen kopen en ben er helemaal happy mee.

SAMSUNG CSC

Dan mijn tweede kast, staat zielig beneden, want toen ik hem in de kringloop zag staan was ik meteen verkocht. Helaas had ik niet echt rekening gehouden met het feit dat hij ook naar boven moest. Dit past dus niet en kan alleen via een lift door het raam of over mijn balkon. Nu gebruik ik hem niet, maar besloten dat ik hem laat staan en hoop dat als ik ergens anders ga wonen ik hem dan wel mooi kan gebruiken. Het is een oude computer kast waarvan ik de planken heb vast gezet en ik hem prima kan gebruiken als opbergkast.

SAMSUNG CSC

Toen ik deze lamp zag bij de Karwei was ik meteen verkocht. Hij was wel €35,-  en dan heb je de kap er nog niet bij, maar Karwei heeft vaak 20% kortingacties en zo kon ik hem wel goedkoper scoren. De kap kreeg ik van mijn pa cadeau, dus dat vond ik super lief.

SAMSUNG CSC

De tweede lamp kocht ik bij de kringloop. Nog helemaal nieuw voor €10,- en helemaal compleet. Terwijl ze in de winkel nog te koop zijn boven de €60,- Dus echt een koopje.

SAMSUNG CSC

Bij de winkel Welgeschikt in Franeker vond ik deze super gave cactussen. Ik wil ze op gaan hangen aan de muur, maar dat moet ik nog even regelen. Zit nog te bedenken of ik nog meer wil om ze speels op verschillende hoogtes aan mijn muur te hangen. Prijzen verschillen qua grootte, maar zitten tussen de €6,99 en €8,99 per stuk.

SAMSUNG CSC

Als laatste mijn weckpotjes die ik bij de Action kocht. 4 stuks voor €1,89 en ik gebruik ze om mijn losse thee in te doen. Binnenkort schrijf ik een artikel over de verschillende soorten thee die ik heb en waarom ik helemaal om ben naar losse thee.

cropped-http-signatures.mylivesignature.com-54494-85-531A7B1FFAFE7CB9B20A18FA8AB4E810.png

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge