beauty

Mijn make-up tasje

Tijdens mijn verhuizing had ik overal wat liggen en wilde ik steeds zoveel mogelijk al gaan inpakken. Voor make-up niet altijd het handigste om te doen, want ja je weet nooit wanneer je het even nodig hebt. Daarom pakte ik een make-up tasje in die ik gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Vandaag laat ik zien wat er in zit.

SAMSUNG CSC

 

Dit tasje kocht ik ooit eens bij de Primark en ik moet zeggen dat het echt een super formaat is. Daarnaast is de kwaliteit ook erg goed en volgens mij kocht ik hem destijds voor €2,50. Er past best wel wat in kan ik je vertellen en perfect om de verhuisweken door te komen.

SAMSUNG CSC

Zonder kwasten kom je niet ver met je make-up, oke misschien met je vingers, maar ik gebruik liever mijn kwasten. De witte heb ik ooit eens, 20 stuks, van Ebay gehaald en ook hier ben ik erg tevreden over. Mijn blending kwast van Superstar en ik vind hem heel erg fijn.

SAMSUNG CSC

Mijn basis make-up eigenlijk. De foundation van Clinique, die perfect past bij mijn huidskleur ben ik helemaal weg van. Hij is wel bijna op dus moet nodig een nieuwe gaan halen. De bronzer gebruik ik de laatste tijd wel een stuk minder, maar ik had ook een bruiloft in mijn verhuisweken dat ik hem er toch in had gedaan. De poeder is van Pupa, erg fijn, maar ook alweer bijna op en deze is niet meer te verkrijgen.

SAMSUNG CSC

Hier vind je mijn concealer, die ook van Ebay komt en ik helemaal gek van ben. Mijn waterproof eyeliner van de Hema die ik nog nooit heb ingeruild voor een ander merk. Hele fijne liplacquer van Deborah Milano. Hier heb ik een review over geschreven. Twee mascara’s. Ik gebruik altijd twee verschillende merken over elkaar heen. Ben daar ooit eens mee begonnen en ben er niet weer mee gestopt. De ene is van Rimmel en de andere is van Deborah Milano. Verder nog een highlighter en een wit potloodje die ik beide eigenlijk niet echt gebruik.

SAMSUNG CSC

Als laatste vind je twee oogschaduw paletten in mijn tasje. De kleine is van Deborah Milano en gebruik ik eigenlijk het meeste en eentje van Revolution het Run boy run palette. Deze heeft ook mooie kleuren waarmee je behoorlijk wat creaties kunt maken.

SAMSUNG CSC

Als laatste wilde ik jullie nog even een close up geven van de Ultrablush palette van Revolution, want dat is toch echt een plaatje! Met deze producten kon ik mij wel even vermaken en het is toch echt wel handig zo’n tasje met make-up om eigenlijk ook bij je te hebben.

Wat ontbreekt er niet in jouw make-up tasje? 

onder3

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge