Mijn online wereld over beauty, health en lifestyle

Lifestyle: Mijn geurkaarsen collectie

Als er iets is wat ik langzaam aan een beetje ben gaan verzamelen, zijn het geurkaarsen. Vooral Yankee Candles zijn mijn favorieten. Maar laatst kocht ik op Vlieland een WoodWick candle en heb ik er een nieuwe favoriet erbij. Vandaag neem ik je mee op een geurentocht door mijn verzameling.

Laat ik beginnen met mijn nieuwste aanwinst, de WoodWick Black cherry. De geur van deze kaars is absoluut 100% black cherry en ik hou wel van deze wat zwaardere fruit geur. Maar dit is niet de reden waarom ik deze fantastische kaars kocht. Hij heeft namelijk iets wat ik niet eerder heb gezien en dat is een brede brandlont alhoewel het niet echt een lont is, maar meer een brede band die naast leuk effect heeft ook nog knettert als een haardvuurtje. De kaarsen zijn niet goedkoop, maar je doet er echt lang mee en het is een mooie decoratie in je huis. Je betaald €31,95 voor deze kaars.

Een andere kaars die ik nog niet zo lang heb is de Spicey Orange van de Yankee Candle collection. In Franeker hebben we een winkeltje die de kaarsen verkoopt en wat ben ik daar blij mee! Toen ik allerlei geuren aan het ruiken was, wees de verkoopster op deze en ik was meteen over stag. Hij is zeker aanwezig in huis en dat vind ik, vooral na een goede schoonmaak beurt in huis, heerlijk! Je ruikte echt de orange, maar ook dat een een pittige kruid er door heen zit. De Yankee Candle is een grote pot en daar betaal je €26,95 voor.

Als ik van een geur helemaal vrolijk wordt is het de sicilian lemon van Yankee Candle. Deze kreeg ik eens cadeau en hij maakt het hele huis ruikend naar citroen. Het liefst brand ik hem in mijn badkamer voor een heerlijke frisse geur. De pot is kleiner dan de Spicey Orange, maar is toch goed voor bijna 90 branduren. Je betaald voor een pot zoals deze €21,95

Een andere in mijn collectie is de lemongrass & ginger. Deze heb ik al een aardig eind opgebrand. De geur is minder fris als de Sicilian lemon. Dit komt door de ginger die erdoorheen zit. Toch geeft hij je huis een zacht frisse geur waar ik persoonlijk blij van word. Naast dat de geuren van Yankee Candle zo fijn zijn, vind ik deze potten ook echt leuk! Ze hebben tegenwoordig ook strakkere designs, maar ik ga toch vaak weer voor de oude collectie. 

Als laatste heb ik de Red Rasberry. Deze heb ik ondertussen bijna helemaal opgebrand. Wat een heerlijk zacht zoete geur die door je huis verspreid wordt. Gezien framboos mijn favoriete geur en smaak is, baal ik enorm dat hij bijna op is. Het is zeker eentje die ik weer terug wil in mijn collectie. De grote potten gaan trouwens zo’n 150 branduren mee.

Het is misschien nog geen grote collectie, maar ik weet zeker dat dit iets is wat langzaam aan uit zal breiden. Naast de potten heb ik ook nog vele geuren waxtarts en op die manier kan ik soms even een tijdje genieten van heerlijk geuren.

Welke geurkaarsen zijn jou favoriet?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge