persoonlijk

My birthday wishlist

Morgen ben ik jarig en hoewel ik gek ben op cadeautjes heb ik dit jaar een beetje moeite om te verzinnen wat ik dan eventueel zou willen en het feit dat ik überhaupt wat zou willen. Al weken zit ik er over na te denken en elke keer is mijn gevoel hetzelfde..

 

Ik word morgen 31 en eigenlijk is dat op een bepaalde manier al een cadeau op zich. Ik voel mij goed en heb, op het werk nog na, alles aardig op de rit en voel mij thuis in de stad en mijn nieuwe huisje. Vorige jaar keek ik als een berg tegen mijn verjaardag op. Ik werd 30 en ik voelde mij totaal nog niet zo en er speelde nog zoveel en ik was gewoon niet gelukkig met waar ik woonde, hoe alles ging. Nu een jaar later is er veel veranderd en voel ik mij weer mijzelf.

20160513_131922
Al weken zit ik met het gevoel dat ik voor mijn verjaardag dan ook niet echt wensen heb. Het materiële heeft dit jaar voor mij even geen waarde en heb dan ook met een aantal vrienden afgesproken om bijvoorbeeld even lekker uit eten te gaan of samen wat leuks te gaan doen. Ik merk dat ik hier veel meer zin in heb en om tijd te spenderen aan de mensen om wie ik geef en houd.

Spread-Your-Wings
Samen met mijn zus besloten een tattoo te gaan zetten. Dit was iets wat al tijdje in mijn hoofd zat, maar toen ik ergens online hele kleine subtiele tattoo zag vond ik dat heel erg leuk. Het zal in ieder geval staan voor ons als zussen, maar ook als aandenken aan ons zus en broer die er niet meer zijn. Dit vind ik zelf erg speciaal om te gaan doen met mijn zus.

bron: www.navabi.nl
bron: www.navabi.nl

Momenteel ben ik aan het sparen zodat ik straks, als ik mijn streefgewicht en lichaam heb behaalt een hele nieuwe garderobe kan gaan halen. Van vrienden heb ik ook nog bonnen gekregen en alles bij elkaar straks kan mij hopelijk voorzien van leuke en goed zittende kleding die mij nog iets meer laten stralen 🙂 van de familie kreeg ik ook geld om voor dit doel te kunnen sparen.

Het zijn eigenlijk allemaal wensen die ik heb voor mijn 31e jaar en niet zo zeer voor mijn verjaardag. Natuurlijk hoop ik snel een baan te vinden waarin ik ook mijn eigen helemaal kwijt kan en dat mijn blog ook zo fijn door blijft groeien. Financiële zekerheid zou zeker een mooi cadeautje zijn voor mijn 31e jaar. Voor de rest wil ik alles dit jaar lekker op mij af laten komen en gaan genieten van alles wat het leven heeft te bieden.

Heb jij wel eens een verjaardag gevierd zonder cadeaus?

onder3

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge