persoonlijk

persoonlijk: Mijn Netflix series van dit moment

Netflix is bijna niet meer weg te denken uit vele huiskamers. Ook ik ben helemaal fan van Netflix en vooral op regenachtige en druilige dagen weet hij mij zeker te vermaken. Vandaag deel ik met jullie mijn vijf favoriete series op dit moment! 

Ja ook ik was helemaal fan van de girl serie Gilmore girls! Dus toen de nieuwe afleveringen na zoveel jaren terug kwam moest ik natuurlijk wel kijken. Hoewel je wel heel duidelijk ziet dat er heel veel in de vier afleveringen moest worden gezet, vond ik het weer heerlijk om naar te kijken. Voor mij echt the feel good serie die ik kijk als ik gewoon lekker op de bank wil zitten met een dekentje en een kopje thee.

Een hele andere serie is Penny dreadfull. Bijna anderhalf jaar geleden deed ik al eens een poging om deze serie te kijken, maar ik was teveel afgeleid en met deze serie moet je wel bij blijven om het allemaal te volgen. Nu zit ik er weer helemaal in en ik vind het gewoon een gruwelijke goede serie. Ik hou wel van dat duistere.

Under the dome is misschien niet de perfecte serie die helemaal klopt, maar ik bleef wel kijken. Benieuwd wat het nu is maakt je nieuwsgierig. Het laatste seizoen vond ik al wel wat minder, maar totaal niet wat ik had verwacht en gaf dus weer een onverwachte wending aan het verhaal.

The 100 was een serie die ik gewoon random aanklikte op Netflix. Sinds aflevering 1 was ik gekluisterd aan de serie en zat ik helemaal in het verhaal. Het heeft van alles wat en hoewel het in de toekomst afspeelt heb je het gevoel dat je terug gaat in het verleden. Je voelt sympathie voor de jongeren die aan hun lot worden over gelaten, maar je ziet ook hoe mensen verschillend leiding willen nemen binnen een nieuwe groep. De serie heeft veel spanning en zit bijzonder goed in elkaar.

De laatste serie is volgens mij momenteel ook best wel een hype op het internet. The OA. Ik heb het eerste seizoen gezien en hij is ongelooflijk vaag en elke aflevering vraag ik mij af vind ik hem nu leuk en goed? Toch blijf ik met volle interesse kijken. Het gevoel blijft steeds dat ik niet weet wat ik er nu van vind, maar hij blijft mij boeien. Hierin lijk ik niet de enige te zijn. Probeer het zelf en je weet wat ik bedoel.

 

Welke Netflix serie kijk jij op dit moment? 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge