Over Atenga.nl

IMG_20150128_193636 Je wilt wat meer weten over Atenga.nl! Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Agneta en april 2015 begon ik met mijn nieuwe blog www.atenga.nl. Vanaf januari 2016 ben ik helemaal opnieuw begonnen met Atenga.nl.
Het bloggen doe ik al vanaf 2013. Www.travelsuitcase.nl was aardig gegroeid, maar ik wilde een nieuwe start. Misschien streef ik soms iets teveel naar perfectie, maar ik ben van mening dat ik in mijn hobby wel datgene kwijt kan wat ik wil en het moet mij het plezier geven om er mee aan de slag te gaan. Tijden heb ik nagedacht over welke onderwerpen mijn hart vooral ligt en waar ik op mijn blog over wil gaan schrijven.
Zo kwam ik uit op Health, Beauty en Lifestyle. Deze drie punten zijn breed en hebben zowel op uiterlijk en innerlijk vlak genoeg draagvlak om mijn gehele inspiratie kwijt te kunnen. Onder de drie kopjes kun je duidelijk lezen wat je er ongeveer van kan verwachten.

Laat ik nog even wat meer over mijzelf vertellen. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn kat Darwin (Duck) in een appartementje in een klein dorpje van Friesland. Momenteel werk ik als medisch maatschappelijk werker in een Revalidatie centrum. Mijn werk is erg wisselend en soms ook wel zwaar. Het bloggen helpt mij vaak om een balans te vinden in het werken met mensen met diverse problematiek en het concentreren op dingen die ik als persoon belangrijk vind. Ik ben geen ster in het bijhouden van allerlei social media en voor mijn blog heb ik dan eerst ook  besloten het bij Instagram en Twitter te houden. Voor mij de socialmedia kanalen die ik het meeste gebruik.

Wil jij mij nog beter leren kennen of wil je meer weten over mijn filosofie achter Atenga.nl dan mag je mij altijd mailen.

Liefs Agneta