Over mij

Atenga.nl bestaat sinds 2015 en met enige regelmaat schrijf ik over mijn wereld en over mijn hersenspinsels, met af en toe ook reviews over producten en/of boeken. Wie ben ik? Mijn naam is Agneta en ik ben degene achter dit blog. Naast dat ik graag mag schrijven, werk ik 32 uur als mede behandelaar voor Hersenz. Ik werk dagelijks met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Mijn werk bestaat veelal uit praten, adviezen geven en meedenken in de veranderde wereld van de client. Thuis zoek ik dan graag de tegenligger op en dat is schrijven.

In 2018 besloot ik niet meer in een bepaald ritme te schrijven. Het was voor mij niet helemaal meer haalbaar en ik wilde absoluut het moeten vermijden. Dus ik schrijf wanneer ik er aan toe kom en de inspiratie er is. Dit bevalt mij prima en zal zeker in de toekomst niet veel anders worden.

Ik woon deels in Friesland en deels in Duitsland. Mijn vriend en ik wonen (nog) apart en pendelen heen en weer onze huizen. Je zal in de toekomst vast meer gaan lezen over onze situatie en hoe ik uiteindelijk zal gaan emigreren naar Duitsland. Samen met de honden Jayson (Husky) en Lynn (New foundlander) voelen wij ons al een tijdje erg gelukkig samen.

Verder vind ik het leuk om te schrijven over Vlieland. Mijn favoriete eiland die ik veel te weinig bezoek. Heb je vragen of ideeen voor mijn blog? Ik sta altijd open voor suggesties en zie ze dan graag in een reactie of via de mail.