beauty

Beauty: Peeling van Dr. Pierre Ricaud

Misschien is het jullie al wel bekend dat ik vaak producten mag uit testen van het merk Dr. Pierre Ricaud en dat ik eigenlijk altijd enthousiast ben. Daarom heb ik besloten om af en toe eens een product extra in de spotlight te zetten waarover ik echt heel erg te spreken ben. Zo kwam ik laatst voor het eerst in aanraking met de Clay Facial Peeling.

Ik kreeg van Dr. Pierre Ricaud een pakket met allerlei producten voor het schoonmaken van je gezicht. Stuk voor stuk fijne producten die zeker de moeite waard zijn om eens te proberen, maar een van deze producten was ik enorm over te spreken en dat was namelijk de Peeling.

Mijn huid is door de wisselingen van het weer extreem gevoelig en schilfert enorm. Hoewel ik een vitaminekuur neem voor mijn gezicht momenteel had ik niet het idee dat dit echt veel hielp. Ik bedacht mij dat het tijd was om weer eens een peeling te doen en keek in mijn stash en kwam daar de Clay Facial Peeling tegen van Dr. Pierre Ricaud. Ik ben wel altijd voorzichtig met scrubs en peelings voor mijn gezicht. Juist omdat mijn huid zo extreem gevoelig is.

De peeling komt in een handige tube van 50 ML en met wat je gebruikt qua product kun je een behoorlijke tijd met een tube doen. De tube is fijn in gebruik en zorgt ervoor dat er niet teveel product in een keer uit de tube komt en is dus ook zuinig in gebruik.

De klei-achtige substantie komt samen met een hele fijne scrub substantie. De geur is fris, maar niet per definitie lekker of echt vies. Als je het gezicht vochtig maakt en de substantie aanbrengt voel je meteen dat het werkt op je huid. Met lichte ronde bewegingen met de vingertoppen masseer je de huid en hiermee ook meteen de bloedsomloop. De hoekjes bij de neus, mijn voorhoofd en kin krijgen wat extra aandacht, want dat zijn de gevoelige plekken. Na de kleine massage laat je het 2 minuten inwerken. Daarna afspoelen met lauw water en droog deppen.

De huid voelt enorm fijn aan en ik zie een gezonde gloed. Om mijn huid extra verzorging te geven smeer ik na de peeling het in met de kuur waarmee ik bezig ben. Dit zorgt voor een goede hydratatie van de huid die hij ook echt nodig heeft.

Voorheen was ik altijd voorzichtig met peelings en deed ik dit eens in de zoveel weken, maar met deze durf ik het wekelijks aan om te gebruiken. Mijn huid heeft mede door de peeling weer een fijn aangezicht gekregen en ik voel mijn huid zachter en stralender worden.

Gebruik jij wel eens een peeling?

*Dit artikel bevat producten die gekregen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge