Persoonlijk


Persoonlijk:

Mijn blog zou er niet zijn als ik niet af en toe over mijzelf zou kunnen schrijven. Hier is het ooit allemaal mee begonnen. Ik wilde mijn verhaal kwijt en ik merkte dat schrijven voor mij een hele fijne manier was. Ik schrijf soms over gevoelige onderwerpen en die keus heb ik bewust gemaakt. Naar mijn idee kunnen mensen altijd van elkaar leren of juist dat stukje herkenning vinden bij elkaar en als de verhalen niet gedeeld worden blijft iedereen zijn eigen strijd soms voeren. Daarnaast wil ik soms proberen ook een taboe te doorbreken, want ik vind dat er in het leven teveel taboes zijn waar bijna niet over wordt gesproken.

Mij zie je niet veel over andere mensen in mijn leven schrijven. Wanneer dit wel gebeurd is dit altijd in overleg, gezien ik van mening ben dat ik kies voor een online leven en de mensen om mij heen niet. Met mijn persoonlijke verhalen wil ik nooit iemand kwetsen, maar zijn het vooral mijn hersenspinsels en ervaringen die ik meemaak in het leven.

Wil je nu al mijn persoonlijke verhalen lezen? Klik dan op het kopje persoonlijk in het menu en je krijgt ze allemaal overzichtelijk op een rij.

Veel leesplezier!