health

Health: Platte buik met wonderwater

Volgens het internet is dit het wonderwater die je gaat voorzien van een platte buik. Gezien ik niet zo zeer geloof in wonderwater, geloof ik wel in de werking van de ingrediënten van de producten die in het water zitten en daarom besloot ik het eens te proberen.

Al bijna een halfjaar drink ik nu zo n anderhalf tot twee liter water op een dag en mijn lichaam is hier al helemaal aan gewend. Toch merkte ik de laatste tijd dat ik wel weer eens zin had om wat meer smaak te ervaren met mijn drinken en ging ik op zoek naar wat alternatieven. Ik stuitte op een artikel over water dat ervoor zorgde dat je een plattere buik kreeg. Dat wilde ik natuurlijk wel even voor mijzelf uitproberen. Gezien het hier gaat om simpele ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden en niks heeft te maken met pillen etc. kan het nooit geen kwaad.

SAMSUNG CSC

Wat heb je nodig:

1 citroen
1 stuk gember
1 komkommer
muntbladeren

Wat heeft welke werking:

♦ Citroen heeft een positieve werking op het schoonmaken van je lichaam en stimuleert je spijsvertering.

♦ Gember heeft een positieve werking op de maag en stimuleert je spijsvertering. Het werkt ontsteking remmend.

♦ Komkommer heeft een ontstekingsremmend effect en is een enorme dorstlesser.

♦ Munt is goed voor de spijsvertering en heeft een positief effect tegen misselijkheid en hoofdpijn.

SAMSUNG CSC

Het recept:

Neem anderhalf liter water in een kan en voeg een halve komkommer in plakken toe. Snijd ook de citroen in plakken en doe deze in het water. Doe 5 takjes munt in het water. De gember rasp je tot je twee eetlepels hebt. Los deze in een halve liter water op, dit kan bijvoorbeeld met een theezeef. Als dit goed is ingetrokken doe je de halve liter water bij de anderhalve liter in de kan. Laat dit een nacht staan in de koelkast.

SAMSUNG CSC

Resultaat:

De volgende ochtend heb je een heerlijke frisse water die voorzien is met ingrediënten die alleen maar goed voor je zijn. Door de smaken van de ingrediënten heb je een frisse smaak aan je water en drinkt het heel erg fijn weg. Drink dit de gehele dag door en je hebt een water dat je ondersteund bij je spijsvertering. Het is eigenlijk heel simpel om te maken en kost je weinig tijd. Gezien ik het nog te weinig heb gedronken om te zeggen of het echt werkt voor een plattere buik zal ik binnenkort wel een update plaatsen over de echte werking van het water. Wel kan ik je zeggen dat het heerlijk is om dit te drinken met de warme dagen.

SAMSUNG CSC

Nog een handige tip:

De kan die ik gebruik is van de Hema en kocht ik voor €4,- en is voorzien van een handig kraantje. Ideaal om zo een glas water in te schenken. Ga je er juist een dag op uit dan kun je altijd een flesje vullen met dit water.

Drink jij wel eens water met een smaakje?

onder3

9 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge