beauty

Revolution run boy run palette.

SAMSUNG CSC

Al een hele tijd heb ik hem in mijn bezit, maar het werd hoogtijd dat ik eens een review schreef over dit mooie palette. Ik heb het over de palette van Revolution, Run boy run. Benieuwd naar de pigmentatie en of hij zijn prijs waard is? Lees dan snel verder.

SAMSUNG CSC

Revolution is een van de mooiere budget merken die er zijn betreft make-up vind ik persoonlijk. Hoewel het niet overal te verkrijgen is in Nederland kun je het in verschillende Nederlandse webshops tegenwoordig wel vinden. Daarnaast kun je het ook prima vanuit de Revolution webshop bestellen. Naast mooie oogschaduw paletten vind je er ook prachtige blush paletten.

SAMSUNG CSC

 

Laten we het palette eens wat dichterbij gaan bekijken. De verpakking is mooi clean en zonder teveel poespas. Ik vind dat persoonlijk erg mooi. Ik mis alleen nog bijvoorbeeld Run boy run tekst op het doosje zelf. Ik heb namelijk meerdere producten van Revolution en je kan aan de buitenkant niet zien welke je in je handen hebt.

SAMSUNG CSC

De Run boy run palette komt maar liefst met 18 kleuren en naar mijn inzien zijn het ook kleuren die je mooi met elkaar kunt combineren. Voor iedereen zit er wel wat in. Van matte kleuren tot shimmers dit palette heeft het allemaal. Nog mooier is dat je voor die palette omgerekend ongeveer €6,50 betaald en dat is echt geen geld voor zoveel moois.

 

SAMSUNG CSC

Als ik de kleuren van het palette swatch ben ik super blij met het resultaat! Wat een prachtige pigmentatie. Met deze kleuren kan een heavy look tot een mooie naturel look gemaakt worden. Ik houd persoonlijk wel van de shimmers in deze oogschaduw.

SAMSUNG CSC

 

Hoewel de matte kleuren iets minder van pigmentatie zijn, zijn ze wel prima voor het maken van een mooie zachte ooglook. De witte en lichtroze tinten zijn mijn favoriete kleuren van dit palette.
We kunnen toch wel zeggen dat ondanks dat dit palette al een tijd op de markt is hij nu nog steeds de moeite waard is om eens te gaan bekijken en eventueel aan te schaffen. Zeker voor dat mooie budget prijsje!

http---signatures.mylivesignature.com-54494-85-531A7B1FFAFE7CB9B20A18FA8AB4E810

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge