persoonlijk

Sunday diary #10

Tijd voor mijn wekelijkse sunday diary. Deze week hadden we een “extra” zondag en kwamen mijn ouders langs. Heb ik veel gelopen en groeit mijn blog enorm snel momenteel!

Mijn ouders kwamen een dagje bij mij thuis. Er was fietselfstedentocht en dat betekende dat ze er al vroeg waren. We deden een rondje door de stad om bij de fietsers te kijken. Voor dat ze 239 km moesten fietsen hadden ze allemaal behoorlijke snelheid moet ik zeggen. Het is jammer dat ze al zo vroeg door de stad heen komen en er dan weinig mensen echt in de stad zijn. Samen met mijn ouders ging ik lunchen in de stad.

FF29243B3
Ik kocht bij de Lidl nieuwe sportkleding, 2 complete outfits voor nog geen €25,- en het is gewoon fijne kwaliteit. De nieuwe sportkleding motiveerde mij nog weer meer om goed aan de slag te gaan met mijn beweging en voeding. Gezien ik nog geen werk weer heb vind ik dat ik die tijd ook nuttig kan besteden om mijzelf fit en slank te krijgen voor de zomer.

Verder ben ik veel met mijn blog bezig geweest en ik heb gemerkt dat mijn blog enorm groeit qua bezoekers en dat vind ik erg leuk om te zien. Natuurlijk niet het belangrijkste, maar het is fijn als mensen mijn artikelen lezen daarvoor schrijf ik ze tenslotte ook wel een beetje. Verder probeer ik mijn social media ook wat beter bij te houden. Het belangrijkste vind ik goede kwalitatieve artikelen en de ene dag lukt het mij beter dan de andere dag.

Van de week schreef ik ook over mijn Ebay items en sommige heb ik al binnen gekregen! Dat ging heel erg snel. Echter was het jurkje niet echt een jurkje te noemen, maar is het een leuke top. De slippers kwamen ook binnen en zijn helaas te klein. Dat is altijd het risico van Ebay met kleding en schoenen. Ik weet nog niet wat ik de slippers ga doen. De overige dingen zullen hopelijk ook snel komen, vooral de bandjes voor mijn fitbit ben ik erg benieuwd naar.

Hoe was jullie week?

onder3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge