persoonlijk

Sunday diary #11

Het is weekend, maar doordat ik nu thuis ben is het voor mij soms een beetje vreemd met de dagen. Gelukkig had ik deze week wat afspraken staan en heb ik vooral even een week alles op een rij gezet. Tijd voor de diary van deze week.

SAMSUNG CSC

Hai! Mijn nieuwe zonnebril is aangekomen en ik vind hem helemaal leuk! Ook kwamen nog wat andere spullen binnen die ik had besteld. Deze week kocht ik mijzelf een nieuwe spijkerbroek, gezien ik weer eentje weg heb kunnen doen. Ook bij de Hema kocht ik 5 nieuwe shirtjes voor 13 euro! Basic shirtjes, maar die komen altijd wel van pas. Ik wacht nog op wat Ebay spulletjes, maar vooral mijn nieuwe bandjes voor mijn Fitbit zit ik met smart op te wachten.

IMG_20160526_122216

Ik probeer het zoveel mogelijk, verse bloemen in huis. Ik vind altijd dat ze het huisje leuk opfleuren. Deze anjers kwam ik tegen en ik vond het wel leuk dat ze allemaal verschillende kleuren hadden. Die middag had ik ook een sollicitatiegesprek bij een commercieel bedrijf. Dit is heel wat anders dan ik heb gedaan en voor heb geleerd, maar ik wilde toch op gesprek om te kijken wat er voor mogelijkheden waren en of het iets was wat bij mij zou passen misschien. Uiteindelijk besloten we eigenlijk al in het gesprek dat het niet helemaal bij mij paste, maar hij wilde er nog even over nadenken. Dezelfde week werd ik gebeld dat ze met andere kandidaten verder gingen. Ik kreeg deze week nog meer telefoontjes en heb aankomende weken nog meer gesprekken en daar ben ik al heel blij mee.

SAMSUNG CSC

Op gebied van eten en sporten ging het lekker deze week. Ik heb heerlijke maaltijden gehad en zelfs dit broodje hamburger was heerlijk. Ik ben alweer tijdje begonnen met hardlopen en dit bevalt mij heel erg goed kan ik zeggen. Ik merk dat mijn conditie aanzienlijk is vergroot sinds een halfjaar geleden. Ook heb ik geen last meer van mijn longen met hardlopen en geniet ik zelfs van het hardlopen. Ik zit natuurlijk nog in een opbouw, maar het voelt goed. Ik merk ook dat ik mijzelf veel fitter voel laatste tijd en dat ik ook veel meer energie heb. Ik ben echt blij dat ik alles weer heb opgepakt en dat ik bijna 9 maanden gestopt ben met roken. Het beste wat ik voor mijzelf heb kunnen doen!

PicMonkey Collage

Van de week zette ik deze foto op mijn Facebook met daarin dag 30 kilo!! Ja hoewel het niet in een afvalrace is gegaan, ben ik 30 kilo kwijt sinds 3 jaar geleden. Eigenlijk was ik een beetje vergeten hoe ik er vroeger uitzag, maar na het zien van oude foto’s merkte ik dat ik gewoon trots op mijzelf was, maar ook dat het mij enorm motiveerde om nu goed door te gaan. Ik heb nog steeds niet echt een einddoel bepaald, maar wel eerst een tussen doel gemaakt. Alles wat ik nu afval is in een gewicht wat ik mij niet kan herinneren dat ik ooit ben geweest en ik wil dit rustig aan realiseren. Mijn tussen doel betekent nu eerst weer 5 kilo eraf zien te krijgen.

Verder heb ik deze week veel nagedacht over dingen en als ik om mij heen kijk in mijn huisje en mijn leven hoe het nu allemaal een beetje loopt dan ben ik een tevreden mens. Er zijn nog wel wat onzekerheden in mijn leven en sommige dingen heb ik wel in de hand en anderen ook niet helemaal en ik hoop dat ook bij deze onzekerheden wat rust wordt gevonden.

Hoe was jou week?

onder3

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge