persoonlijk

Sunday diary #3


SAMSUNG CSC

Zondagmorgen, tijd om mijn diary te schrijven over afgelopen week, maar vandaag voelt niet alsof het een week was waar veel over valt te schrijven. Gisteren was ik in Hengelo bij Bianca van Pinkit.nl en ik ben aan het afronden op mijn werk. 

Hoewel het misschien niet een hele spectaculaire week was heb ik, als ik zo terugkijk, best wat heen en weer gereden en afspraken gehad. Zo ging ik uit eten op tweede Paasdag en ging ik met J serie kijken. Banshee en Daredevil zijn series die J momenteel vooral volgt en beide volgen we Black Sails waar momenteel seizoen 3 van afgelopen is. Op Netflix vind je seizoen 1 en 2 van Black Sails. De volgende dag hadden we beide vrij en gingen we nog even de stad in voor ik naar huis ging. Het weer wordt echt lekker en daar word ik altijd vrolijk van.

De rest van de dagen ging ik naar mijn werk en gezien ik aan het afronden ben is het behoorlijk rustig. Vooral mijn kantoor wat opruimen en met collega’s kletsen. Vrijdagmiddag nog heerlijk wezen wandelen met een collega. Zo leer je elkaar ook even buiten de werkomgeving wat kennen. ‘S avonds ging ik nog even naar een vriendin en keek ik de final aflevering van Black Sails Seizoen 3.

SAMSUNG CSC

Mijn Lushpakket kwam ook binnen deze week!! Morgen een unboxing!

Zaterdag ging ik in alle vroegte naar Hengelo. Eens in de zoveel tijd spreek ik af met Bianca van Pinkit.nl om bij te kletsen, te shoppen en dit keer wilden we een dagje samen gaan werken. Van het werk is weinig terecht gekomen. Beide hadden totaal geen inspiratie/motivatie en hebben we vooral veel lol gehad met Snapchat en muziek. Rond half 10 was ik weer thuis en ben ik eigenlijk meteen op bed gegaan. Ik was ineens erg moe.

Natuurlijk ben ik dan deze zondag lekker vroeg wakker en merk ik dat ik ineens weer inspiratie heb om te schrijven. Had gewoon een bad day gisteren. Vanmiddag ga ik naar mijn nieuwe huisje om contract te tekenen en overleggen met de andere bewoner wat ik eventueel over kan en wil nemen. Heb daar wel even zin in want ik merk dat ik nu ook wel graag bezig wil met de verhuizing.

Een rustige week, waarin vooral de week voorbij ging. Niks mis mee moet ik zeggen. Het is jammer dat het beloofde zonnetje het nog beetje af laat weten, maar wie weet volgende week een heerlijke lente week.

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge