persoonlijk

Sunday diary #5

Het is weer zondag en ik zit lekker op mijn nieuwe stekje mijn zondag diary te typen. Zonnetje door het raam op mijn rug en ik ben blij met mijn nieuwe spulletjes in het huisje. Deze week heb ik veel heen en weer gereden en heb ik flink wat werk verzet. Ook ben ik moe en merk ik dat ik weer even terug moet naar mijn gezondere manier van leven.

SAMSUNG CSC

Van de week heb ik wel een beetje mijn blog op een laag pitje gezet, maar werken vanaf de grond en tussen alles door vond ik iets minder prettig dan ik had gedacht. Daarnaast was ik van het heen en weer rijden en allerlei afspraken ook wel wat moe. Dit merkte ik vooral gisteravond. Ik had besloten mijn matras op te halen en mijn eerste nacht in het huis te spenderen. Momenteel staan hier al mijn spullen bijna al en merkte ik dat ik nu ook wel over wil. Toen ik gisteravond de laatste dozen had uitgepakt, mijn matras boven had gebracht en mijn tijdelijke bed op had gemaakt besloot ik dat het tijd was om een bad te nemen! Wat een ontspanning!!!

SAMSUNG CSC

Deze week was vooral veel heen en weer rijden met spullen. Ik kocht nog wat “nieuwe” spullen voor mijn huisje en alles heeft een plekje gekregen. J heeft voor mij wat dingen opgehangen en ben erg blij met het resultaat. Het rustig aan verhuizen  heeft zo zijn voordeel dat je alles meteen een plek kan geven en je eigenlijk geen moment echt in de rotzooi zit. Als ik ergens niet goed over kan is dat ik in rotzooi zit en daardoor spullen kwijt ben of geen overzicht meer heb. De foto’s bij de diary van vandaag geeft even een sneak peak van mijn huisje.

SAMSUNG CSC

Donderdag had ik een bruiloft en het was een klein, intiem en mooi trouwfeest waar genieten vooral voorop stond. Heb enorm staan dansen, op gegeven moment zelfs mijn hakken uitgedaan om lekker te kunnen dansen. Ze hadden ook een hele mooie locatie uitgezocht en een heel cool VW busje als trouwauto die wel heel gaaf was om te zien!

Verder heb ik deze afgelopen 2 weken niet echt goed gegeten en mijn beweging gehad. Natuurlijk is verhuizen ook wel andere beweging, maar merk dat ik dat meteen voel aan mijn lichaam dat ik even niet meer zo goed ermee bezig ben geweest. Het geeft niet, maar nu is het wel weer tijd om het op te pakken en mijzelf weer goed verzorgen op health gebied. Ik merk het dan aan dat ik moe ben en dat ik emotioneler word en dat ik dan wat minder lekker in mijn vel zit. Gespannenheid voel ik gelukkig minder, maar mijn lichaam schreeuwt tegenwoordig gewoon om gezondheid en dat vind ik wel prettig om te ervaren dat de gezondere levensstijl zoveel pluspunten oplevert. Wat sommige van jullie misschien niet weten is dat ik ook altijd rookte. Nu ben ik 7 maanden gestopt en ik merk dat als ik ongezonder eet etc. ik ook gevoel heb dat ik zin heb in een sigaret. Nu weet ik zeker dat ik het niet doe, want ben echt superblij dat ik ben gestopt, maar toch heeft het allemaal invloed op elkaar.

SAMSUNG CSC

Aankomende week ga ik nog de laatste spullen verhuizen en verder zal het een week zijn waarin ik druk zal zijn met solliciteren en voor mijzelf even een plan op stellen om mijn blog weer bij te krijgen en mijn gezonde leefstijl weer in een goed balans te krijgen. Dus voor de komende week weer genoeg te doen! Hopelijk vinden jullie de foto’s van mijn huisje beetje leuk en misschien schrijf ik binnenkort wel even een uitgebreider artikel over mijn interieur en waarom ik gekozen heb voor bepaalde items.

Wens jullie allemaal een fijne zondag.

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge