Winactie Treaclemoon
beauty

Treaclemoon Paas Winactie!

Vandaag is het tweede Paasdag en ik vond het leuk om wat leuks voor mijn lezers te gaan doen! Dus ik bedacht dat het wel weer eens tijd was voor een winactie! Wil jij kans maken op een leuke prijs? Dan moet je snel even verder lezen wat er van je wordt verwacht! 

SAMSUNG CSC

Vorige week schreef ik over de nieuwe body sprays van Treaclemoon en ik merkte dat vele van jullie het nog niet in de schappen hadden zien liggen. Dit bracht mij op het idee om een win actie op te zetten waarbij je een body spray kan winnen. Alleen een body spray vond ik niet leuk genoeg om weg te geven en daarom heb ik voor jullie een van de One Ginger Morning lijn niet alleen de body spray, maar ook de bath en shower gel en een body lotion! Heerlijk voor deze zomer deze overheerlijke frisse geur!

Wat moet jij doen om kans te maken op deze heerlijke set van Treaclemoon:

♥ Like mijn Facebook pagina
♥ Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres.

De win actie sluit op 16 april om 23:59 uur. De winnaar krijgt via de mail bericht van mij en wordt bekend gemaakt op mijn Facebook pagina.

Wil je nu niks meer missen van mijn blog dan kun je mij ook gaan volgen op de volgende social media kanalen:

Twitter
Instagram
Bloglovin

onder3

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge