Lifestyle

Lifestyle: Verhuizen doe je zo!?

Gezien ik alweer bijna 6 maanden woon in mijn mooie huisje in Franeker vond ik het wel eens tijd om eens wat te schrijven over mijn verhuizing destijds. Gezien ik eigenlijk mijzelf helemaal alleen heb verhuisd ben ik wel wat dingen tegen gekomen die ik een volgende keer echt anders ga doen!

Destijds was het voor mij geen andere optie dan mijzelf verhuizen. Ik koos er heel bewust voor om alles alleen te doen. Dat paste bij de fase waar ik in zat en daarnaast wilde ik anderen er ook niet mee belasten dat ik opnieuw ging verhuizen. Toen ik eenmaal in mijn huisje zat en nu erover na denk zijn er zeker dingen die ik in de toekomst wel anders zou willen.

SAMSUNG CSC

De meeste stress had ik van het feit dat alles van de bovenverdieping moest komen. Vooral mijn bank heeft heel veel voeten in aarde gehad om hem er weg te krijgen. Toen heb ik er nog over nagedacht om een verhuisbedrijf in te schakelen, maar uiteindelijk niet gedaan. Financieel leek het mij ook niet haalbaar, maar gezien er ook wel goedkopere opties zijn qua verhuisbedrijven is het zeker iets wat ik in de toekomst wel ga doen. Niks lijkt mij fijner dan alles in een dag te kunnen verhuizen en niet constant in de drukte te zitten van heen en weer. Daarnaast zijn een paar sterke handen nooit weg om je te helpen. Na heel veel heen en weer rijden en zelf flink sjouwen is het mij gelukt alles over te brengen.

Als je dan al je spulletjes in je nieuwe huisje hebt en lekker na weken de beentjes op je nieuwe bank kan zwaaien kom je erachter dat je veel dingen nog niet hebt geregeld. Zo kwam er nog diverse post bij mijn appartement en had ik niet alle abonnementen nog gewijzigd. Achteraf had ik beter mij wat kunnen voorbereiden op de verhuizing middels een checklist. Deze geeft mooi overzichtelijk weer waar je aan moet denken en vanaf welk tijdsbestek je dit het beste kan doen.

SAMSUNG CSC

Nu zo’n 6 maanden verder kan ik wel zeggen dat alles nu helemaal op en top geregeld is. Ik woon er super graag en ben echt heel blij hier in deze stad. In huis zijn nog steeds wat klusjes die moeten worden gedaan, maar helaas is er geen verhuisbedrijf die meteen de klusjesmannen ook mee levert. Zelf met een boormachine etc. aan de slag vind ik nogal spannend, maar misschien heb ik uiteindelijk geen keus en zal ook ik er aan moeten geloven om eens wat handiger te worden in klussen waarbij ik gereedschap moet gebruiken.

Wat vond jij het ergste aan verhuizen?

Liefs

* dit is een gesponsord artikel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge