Lifestyle

lifestyle: werken en sporten combineren met gadgets

Er zijn tegenwoordig zoveel gadgets te krijgen en ik moet zeggen ik ben de laatste tijd wel een beetje sucker betreft gadgets die mij helpen met sporten en mijn werk. Alleen nu is het zo dat met al die losse gadgets ook veel geld kosten en ruimte in mijn huisje innemen. Dus keek ik naar mogelijkheden voor gadgets die ik zowel in mijn werk als met sporten kon gebruiken.

Het fijne aan mijn baan is dat ik flexibel mag werken. Dit betekent dat ik ook thuis kan werken en dit kan ook in de avonduren of weekenden. Natuurlijk moet ik wel de meeste uren overdag werken, maar door dit kan ik 2x per week overdag sporten. Dit omdat mijn personal trainer niet trainingen in de avond geeft.

 

Voor mij is op dit moment sporten het belangrijkste om te doen naast mijn werk. Nu is mijn werk een energie slurpende bezigheid en erg tijdrovend. Je gaat naar een cliënt en hebt je gesprekken en daarna stap je weer in de auto naar de volgende afspraak. Dit doe je zo n 6 uren op een dag en verder ben je de tijd wel kwijt aan reizen. Naast de gesprekken moet er ook rapportage komen etc. Nu heb ik heel fijn een laptop van mijn werk, maar moet ik thuis zijn of op een locatie van de organisatie wil ik er mee kunnen werken. Sinds kort kregen wij een ipad en deze was al handig voor bij de cliënt thuis, maar nu ik handig toetsenbord er bij heb kan ik tijdens mijn gesprekken al rapportages maken en alles registreren. Dit scheelt mij in de avond nog veel werk! Daarnaast kan ik nu in veel sneller tempo typen op de ipad en kan ik ook mijn trainingsschema s beter en sneller bijwerken. Deze bestelde ik trouwens bij smartphonehoesjes.nl.

 

Tijdens mijn hardlopen en wandelen heb ik graag muziek in de oren. Nu deed ik dit altijd via oordopjes ingeplugd in de telefoon. Maar tijdens het hardlopen wil dit nog wel eens irritant zijn. Voor mijn werk moet ik ook heel wat bellen en dit doe ik vaak tijdensmijn autoritten. Nu heb ik geen bluetooth op de autoradio en ook hier werk ik met oordopjes ingeplugd en ik kan je vertellen dit is echt irritant. Dus zocht ik naar draadloze oordopjes die ik voor beide gelegenheden kon gebruiken. Ik vond deze en ben er behoorlijk blij mee! Ze zitten echt comfortabel in de oren en vallen met sporten er niet uit en in tijdens het bellen heb ik goed geluid en horen de anderen mij altijd goed.

Als laatste heb ik nog een sportgadget die ik bestelde, namelijk een sportarmband. Nu de zomer is aangebroken sport ik vaker in een kortere broek en een hemdje en heb ik altijd een groot nadeel namelijk; mijn telefoon, waar laat ik die?? Juist toen ik toch aan het bestellen was zag ik de sportarmbanden en bestelde ik deze er meteen bij. Natuurlijk een mooie vrouwelijke roze. Dit helpt mij om al mijn trainingen te kunnen loggen en de band zit trouwens ook erg fijn. In combinatie met de oordoppen heb ik verder geen last van draden en heb ik alle vrijheid om te bewegen.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe items, want ze helpen mij zeker om mijn sporten, maar ook mijn werk beter en sneller te doen. Op deze manier lukt het mij om ook efficiënter met mijn tijd om te gaan en houd ik ook nog tijd over om te ontspannen.

Welke gadgets gebruik jij voor je sporten?

*Dit artikel bevat gekregen producten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge