Mijn online wereld over beauty, health en lifestyle

beauty: Winactie Dr Pierre Ricaud pakket!

DE WINNAAR WORDT BEKEND GEMAAKT 31 JANUARI OP MIJN BLOG! VERGEET DUS NIET TE CHECKEN OF JE HEBT GEWONNEN!

Tijd voor een winactie op Atenga.nl!! Zoals jullie weten krijg ik met regelmaat van Dr. Pierre Ricaud producten opgestuurd en en ben ik in dit merk nog nooit teleurgesteld. Het zijn super fijne producten en ze hebben ook van alles in het assortiment. Gezien ik deze fijne ervaringen niet aan jullie wil laten lezen, wil ik hem ook heel graag delen!

Daarom vond ik het wel weer eens tijd om een winactie op te zetten! De kerst is voorbij en in het nieuwe jaar hebben we allemaal nieuwe voornemens en dat kan het beste met fijne huidproducten. Vandaag heb ik dan ook een pakketje voor jullie samengesteld die je helpen je gezicht heerlijk te reinigen. Want een gezonde uitstraling en een gezonde huid helpen je met alle voornemens die je maar hebt gemaakt.

Zo vind je een heerlijke klei peeling, een cleansing doekjes, facial wash cream, milk lotion en een tonic in het pakket. Dit alles van de lijn Derma Purete voor de normale huid. Dus ben jij benieuwd naar de producten van Dr. Pierre Ricaud en wil jij zelf wel eens ervaren waarom ik dit merk zo prettig vind? Doe dan mee aan de winactie!

Wat moet je nu doen om dit leuke en fijne pakketje te winnen? Heel simpel hieronder even een berichtje achterlaten dat je kans wil maken op dit pakketje. Niks meer en niks minder. De winnaar maak ik 31 januari bekend op mijn blog! Dus wil je deze niet missen, zorg er dan voor dat je geen artikel meer mist op Atenga.nl.

Kun je nu niet wachten tot het proberen van deze producten? Dan kun je ze altijd bestellen bij Dr. Pierre Ricaud zelf en de meeste zijn ook nog eens in de aanbieding!

Doe jij ook mee aan deze winactie?

89 comments

 1. Ohhhhh wat een superfijne winactie, helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog. Wel al eens gehoord van de producten en ben super benieuwd. Ik doe mee.
  Groetje Ilsiee

 2. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige pakket willen winnen wie wil dit heerlijke pakket nou niet doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit heerlijke pakket mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan ik weer elke dag met een stralende huid beginnen#Spannend

 3. de naam Pierre Ricaud ken ik van naam maar ik heb de producten nog niet eerder gebruikt. Dit is de kans om ze uit te proberen en daarom doe ik graag mee. Een kleipeeling op naturel basis lijkt me de moeite waard. Ik doe graag mee

 4. Wat lijken dit mij fijne producten! Ik kende het merk nog niet. Door jouw recensie ben ik erg enthousiast geworden. Graag wil ik de producten zelf ervaren en ontdekken hoe prettig het is!

 5. Ken het merk zelf nog niet, maar zou het heel graag willen proberen! ziet er heel
  fijn en bovendien netjes uit! Ik heb al heel veel positieve dingen erover gehoord
  van familie en vrienden, maar zou het toch graag zelf uitproberen.

 6. Wat een super setje. Mijn huid kan wel een goede opfrisbeurt gebruiken. Sinds ik in de overgang ben heeft mijn huid echt wat te stellen. Dus heel graag zou ik deze produkten willen gebruiken.

 7. Geweldige Winactie.
  Ik ken dit merk niet, maar ben heel erg benieuwd naar deze fijne huidproducten.
  Graag doe ik mee en waag een kansje, wie weet…

 8. Ohh yes dit zou zo fijn zijn. Ik heb veel last van acnรฉ en dit merk helpt heel erg bij het in controle houden hiervan. Zou geweldig zijn! Succes iedereen!!

 9. Oeh leuk! Ik heb de juiste producten voor mijn huid nog niet gevonden. Ken dit merk niet maar ben super benieuwd om het uit te mogen proberen!
  Duimen ๐Ÿ™‚

 10. Wat een leuke winactie! Ben heel nieuwsgierig naar de producten, een vriendin van mij gebruikt de producten ook en is razend enthousiast. Ik hoop dat ik even enthousiast mag worden door de producten ook te kunnen gaan gebruiken

 11. Voor mij een onbekend merk maar door de mooie, strakke en professionele uitstraling van de tubes wordt ik al meteen enthousiast! Ik doe graag mee aan deze winactie.

 12. Ik ben verheugd om aan deze wedstrijd deel te nemen en dit bericht te verlaten. Er doen zoveel mensen mee, zoveel geรฏnteresseerden! Nou, de producten zijn leuk! Ik wou dat ik deze interessante producten kon winnen en proeven!

 13. Wat een ontzettend leuke winactie Agneta! Ik ken het merk maar heb het nog niet uitgeprobeerd. Ik heb een moeilijke huid gekregen door medicijngebruik. Ik ben erg benieuwd naar deze producten en probeer ze heel graag uit!

 14. Ik zou dit graag winnen, omdat ik de laatste maanden meer moeite ondervind van mijn huid en ik heb dermatillomanie, dus dat is heel lastig..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge