persoonlijk

Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder TAG

Ik kwam via mamasjungle deze tag tegen en was meteen enthousiast! Vandaar dat het mij leuk leek om deze tag ook in te vullen. De credits voor het maken van deze tag gaat naar Ella van avonturenvanelkedag. Nu is het tijd om de Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder TAG in te vullen.

Zing – Wanneer zing je?

Eigenlijk heel vaak als ik alleen ben en dat is dus zo altijd in mijn huis, maar vooral in mijn auto zing ik vaak mee met de radio of cd’s. Soms vind ik het ook heerlijk om de muziek in huis volume 20 te zetten en even goed mee te zingen/schreeuwen en zo lekker mijn frustraties eruit te halen.

Vecht – Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.

Ik heb gevochten voor iemand en daardoor uiteindelijk ook voor mijzelf. Ik heb mijn best gedaan en hoe lastig het dan ook is, ik heb los moeten laten. Vechten is voor mij altijd de moeite waard en ik zal ook altijd blijven vechten voor de mensen waar ik van houd.  Momenteel vecht ik vooral met mijzelf om de overtollige kilo’s kwijt te raken en mijn lichaam echt topfit te krijgen. Want ook het gevecht met jezelf aangaan is het waard.

Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

Huil – Ben je snel geëmotioneerd?

Dit raakt langzaam steeds meer weer naar de achtergrond. Ik heb het gevoel dat ik door alles wat ik heb meegemaakt wel wat geëmotioneerd ben geworden, maar ook realistischer. Dit zorgt er voor dat ik wel de emoties voel, maar mijzelf ook weet te vertellen dat dingen soms zijn zoals ze zijn.

Bid – Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in? 

Ik merk dat ik hierin wel zoekende ben. Ik geloofde in de liefde, maar ook dat geloof is wel wat weg. Het is altijd hard werken voor wat je wil bereiken en uiteindelijk geloof ik vooral in de mens zelf. Dat ieder de kracht uit zichzelf zou moeten halen en als die eerlijk met zichzelf is dan ook echt oprecht is en op die manier is wie hij is en alles zal ontvangen en geven wat degene verdient.

Lach – Wie maakt jou aan het lachen?

Dat zijn verschillende mensen, dat zijn de kinderen om mij heen die leuke en grappige dingen zeggen of mijn vrienden die weer leuke en vreemde opmerkingen hebben. Maar stiekem lach ik nog het vaakst om mijzelf geloof ik.

Werk – Werk je om te leven of leef je om te werken?

Dit is wel een hele mooie, ik leefde om te werken, maar tegenwoordig weet ik ook heel goed te werken om te leven. Ik heb een fijne balans tussen twee prachtige banen en mijn eigen leven. Ik vind het heerlijk om te werken, maar geniet ook echt van de tijd voor mijzelf. Zolang dit lekker in balans is ben ik heel erg tevreden. Werk is namelijk niet alles, maar alles is ook niks zonder het werk.

Bewonder – Wie bewonder jij? En waarom?

Ik bewonder mensen die met veel tegenslagen toch wat van het leven weten te maken. Gelukkig zijn en er alles aan doen om ook dat te behouden. Mensen die vechten voor wat het waard is en die eerlijk durven zijn wie ze zijn en wie ze lief hebben. Die moeilijkheden niet uit de weggaan en er sterker uit komen.

Wil jij deze tag ook doen? Lekker doen, maar vergeet niet de maker dan even te linken, wel zo netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge