beauty

beauty: Zoella beauty’s mini body mists giftset

Vandaag gaan we verder met de Zoella beauty maand op Atenga.nl en vandaag neem ik jullie mee in de body mist geuren die Zoella heeft uitgebracht. Hoewel ze ook in het groot te verkrijgen zijn, koos ik voor deze giftset met vier mini’s erin. Benieuw naar deze geuren? 

Body mists zijn geuren die ik altijd onder waardeerde, maar die ik eigenlijk het meest gebruik in mijn dagelijkse leventje. Dit maakte mij extra nieuwsgierig naar de geuren die Zoella had uitgezocht voor haar lijn. Laten we beginnen met het uiterlijk van de flacons. De flacons komen zowel doorzichtig als dicht en beide vind ik  mooi. Doorzichtig juist doordat je dan nog kan zien wat er in zit, maar de dichte gezien dat de teksten erop beter uitkomen. De doppen zijn allemaal rosé/goud en dat vind ik mooi en elegant eruit zien. Elke flacon bevat 15 ml en zijn met de verstuiver die erop zitten fijn en zuinig in gebruik. Laten we eens gaan kijken naar de vier verschillende geuren die in de giftset zitten.

De eerste die in de verpakking zit is de Blissful Mistful en komt in een doorzichtige flacon met leuke dots erop. Deze geur past heel erg bij de geur van de Scoop Dooper foaming bath soak die ik vorige week reviewde op mijn blog. Een heerlijk zoete geur met een vleugje frisheid er door heen. De geur blijft een fijne tijd hangen en ik gebruik hem dan ook vaak om mijn badkamer te voorzien van een heerlijke geur. Deze geur zou ik zeker ook in de toekomst wel in grotere flacon willen.

Dit jaar kwam Zoella met de Snow’ella bodymist. Natuurlijk een perfecte naam passend bij Zoella. De geur van Snow’ella is wat harder en meer aanwezig dan de Blissful mistful. Hoewel ik de geur eerst wat sterk vind, gaat hij al snel over naar een wat zachtere geur die lang na blijft geuren. Dan vind ik hem ook erg aangenaam. De flacon is wit van kleur en komt met gouden letters en gouden dennenboompjes. Deze is momenteel ook in grote flacon te verkrijgen en zeker eentje die ik wel in mijn stash zou willen hebben.

Dan hebben we een geur erbij zitten van een hele andere orde namelijk, Bake my day. En de naam zegt eigenlijk meteen wat voor geur je kan verwachten. Je ruikt namelijk net gebakken koekjes wanneer je deze body mist sprayt. Ideaal voor in huis of in je keuken, maar voor mij absoluut niet een geur die ik ook op mijn huid zou willen hebben. Ik vind hem te sterk en hoewel ik de geur van vers gebakken koekjes lekker vind, heb ik dat met deze geur helaas niet. Op de achterkant van de flacon vind je gingerbread poppetjes en voorop een tekst met daarin wat je in deze geur kan vinden.

Als laatste vind je in deze giftset de body mist Gelat’eau. De flacon vind ik super leuk eruit zien. Maakt mij vrolijk en vind ik een eyecatcher. De geur is een heerlijke frisse geur, met scherpe noten erin, die ik het liefst gebruik na het sporten. Het geeft mij een extra voldaan gevoel merk ik. Opvallend is dat de geur ook goed blijft hangen en dat vind ik van de body mists echt een enorm pluspunt.

De gifset vind ik echt een fijne aanvulling van mijn geuren collectie en ze staan met zijn vieren dan ook mooi te pronken op de kast in de badkamer. De giftset kocht ik voor €19,20 en dan krijg je 4 flacons van 15 ml. Wil je de 45ml van een van de geuren dan betaal je €9,60. Soms gaan ze ook met mooie korting dus het is ook even geduld hebben.

Wil jij nu ook genieten van de Zoella beauty producten die je deze maand voorbij ziet komen? Ik heb ze besteld bij feelunique.com en mijn ervaring met deze shop was erg positief. Je krijgt goede updates waar je pakket is en binnen 10 dagen heb je het vaak al binnen. Als je boven de €40 euro besteld zijn ook de verzendkosten gratis. Maar ook de verzendkosten zijn eigenlijk al goedkoper dan sommige Nederlandse webshops.

Wat vinden jullie eigenlijk van body mists? 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge