Beauty: 2x Bruno Banani

Mijn eerste parfum die ik kreeg was van het merk Bruno Banani en sinds de dag van vandaag vind ik dat geurtje nog steeds helemaal geweldig en doet het mij denken aan mijn puberteit en het leven als tiener. Nu zijn er loop der tijd meer geuren uit gekomen van Bruno Banani en een tijdje terug kocht ik bij Kruidvat in de aanbieding twee geuren van dit merk.

SAMSUNG CSC

Bruno Banani staat bekend om zijn scheve verpakkingen. Naast de verpakkingen zijn ook de flacons scheef. De flacon van Dangerous Woman is opgedeeld in drie lagen en ik vind het er vooral leuk uit zien. De roze kleur van de eau de toilette past helemaal bij de uitstraling.

SAMSUNG CSC

De geur van Dangerous woman is zoet met een een vleugje pittig erdoor heen. Voor een eau de toilette vind ik de geur heerlijk aanwezig en blijft hij ook echt goed zitten. Het is zeker een geurtje die ik met regelmaat pak uit mijn stash en draag bij verschillende gelegenheden.

SAMSUNG CSC

De tweede eau de toilette die ik kocht doet mij meer aan de eerste variant denken die Bruno Banani op de markt bracht. Alleen de geur is totaal verschillend en dat vind ik mooi. De flacon is oranje van kleur en met zijn scheve uiterlijk valt hij op tussen mijn stash.

SAMSUNG CSC

Absolute woman is een frisse zachte geur die fijn aanwezig is. Als ik de geur ruik voel ik een zomerbriesje over mij heengaan. Ik vind Absolute woman dan ook echt een zomers geurtje en aangezien het weer momenteel nog zomers lijkt is hij nog perfect om te dragen.

SAMSUNG CSC

Twee totaal verschillende geuren die beide een verdiende plek hebben gekregen in mijn stash. Beide zijn uniek qua geur en het mooiste is dat ze echt betaalbaar zijn. Ik kocht de twee samen voor €18,99 bij de Kruidvat. Dit was een hele fijne aanbieding die ik zeker vaker in de gaten ga houden.

Welke geur van Bruno Banani vind jij het lekkerst?

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge