Badolie-Etos-Lavendel

Beauty: 2x Etos badolie

Terwijl ik in mijn eigen huis een bad heb, bedacht ik mij pas met mijn vakantie naar Vlieland dat ik wel eens badolie kon gaan halen. Bij de Etos kocht ik de badolie eucalyptus en lavendel. De een voor een rustgevend bad en de ander die je helpt om vrijer te ademen. Gezien beide behoorlijk van pas kwamen bij mij nam ik beide mee.

Etos badolie

Wat mij erg opvalt is dat de verpakkingen van glas zijn. Dit vind ik eigenlijk erg prettig, maar in de badkamer ook wel beetje een risico. Wat ik ook leuk vind is dat je de kleur van de olie kan zien en de groene kleur van eucalyptus en de blauwe kleur van lavendel passen ook bij de geuren die erin zitten.

Lavende - badolie - etos

Voor een goed gevuld bad heb je ook maar een kleine dosering nodig en dat vind ik erg fijn, want hoewel het niet een heel duur product is, vind ik het fijn als het een tijdje mee kan gaan. Opvallend is dat de geuren geleidelijk vrij komen en als je een tijdje in bad ligt de geur nog lekker aanwezig is. Waar het eerst wel een beetje schuimt, is de schuim wel snel weg. Dus wil je naast je olie ook nog schuim in je bad raad ik aan toch ook een badgel in je bad te gebruiken voor de heerlijke bubbels.

Etos-badolie-eucalyptus

De lavendel zorgt er voor dat ik heerlijk ontspannen in mijn bad kon liggen en hoewel ik probeerde ik een boek te lezen was ik al snel zo ontspannen dat in slaap vallen dichter bij zat dan echt nog een letter te kunnen lezen. Ik kon echt ontspannen en voor iemand die daar wel eens moeite mee heeft was dat een aangename bijkomstigheid.

Eucalyptus-badolie-Etos

De eucalyptus was meer een bad waarin ik wel kon ontspannen, maar ook zeker werd geactiveerd door de geur. Mijn holtes voelden prettiger aan en ik kon weer wat vrijer ademen. Voor beide bad oliën geldt dat ze niet een laag achter laten op je huid, maar je huid wel lekker zacht maken. Dit vind ik zelf wel prettig, want ik hou niet van dat laagje wat sommige producten achter kunnen laten.

Badolie-Etos-Lavendel

Het fijne aan deze badolie is dat het gemaakt is op basis van natuurlijke extracten. Er zitten weinig chemische producten in en ik vind dat erg prettig. De badolie is te verkrijgen bij de Etos en je betaald €3,79. Als je goed op let dan is er bij de Etos vaak genoeg een 1 + 1 actie van Etos eigen merk en dan heb je voor dezelfde prijs 2.

In mijn inzien is de kwaliteit prijs verhouding prima en je kan zeker wat badmomentjes beleven met deze badolie.

Welke badolie is jouw favoriet?

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge