Beauty: 2x L’oreal Paris nagellak

SAMSUNG CSCHet was al weer een hele tijd geleden dat ik nieuwe nagellak kocht, maar laatst kon ik met de 1+1 gratis actie bij de Kruidvat het niet laten om 2 nieuwe kleurtjes mee te nemen. Ik nam twee mee van L’oreal Paris en ben super blij met mijn nieuwe aankopen.

SAMSUNG CSC

Dat ik een zwak heb voor verpakkingen is misschien wel bekend en dat maakte mede dat ik vooral mijn oog liet hangen bij de nagellak van L’oreal. De potjes zijn van glas en hebben een mooi motief erin. De goudkleurige dop maakt hem voor mij mooi af. Daarnaast kun je de kleuren duidelijk zien en zijn ze voorzien van een nummer en naam. Dit vind ik persoonlijk heel prettig.

SAMSUNG CSC

Ik had zin in twee roze tinten. Zelf ben ik gek op oud roze kleuren en deze vond ik in nummer 224 Rose ballet. Een prachtige kleur die voor mij ook iets verfijnt uitstraalt. De kleur dekt ook na een keer super goed en dat gebeurd mij niet vaak. Uit gewoonte doe ik toch twee laagjes aanbrengen en vind ik de kleur echt prachtig. Gezien mijn nagels niet echt fotoproof zijn nog gebruik ik voor nu mijn nailwheel om jullie het resultaat te laten zien.

SAMSUNG CSC

De andere kleur die ik kocht was nummer 222 Jardindes roses. Een hele mooi zachte roze kleur die zeker op je nagels op zullen vallen. Deze kleur heeft wel twee lagen nodig voor een prachtige dekking, maar ik vind hem echt heel mooi. De kleuren zijn opvallend en er zit een mooie glans doorheen waar ik zelf wel van houd.

SAMSUNG CSC

Deze twee kleuren zullen zeker een mooie plek in mijn stash krijgen en zeker geen een dagsvliegen worden op mijn nagels. De lakken van L’oreal zijn normaal €8,99 en nu met de 1 + 1 actie had ik  voor dezelfde prijs deze twee prachtige kleuren. Als ik kijk naar de kwaliteit van de nagellak dan is het zijn prijs ook wel echt waard.

Welke kleur draag jij het liefst op je nagels?

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge