Persoonlijke lifestyle: 2x nieuwe Ray Ban brillen.

Stiekem heb ik sinds de basisschool al een bril en hoewel ik hem in mijn tienerjaren met regelmaat nog droeg, werd het naarmate ik ouder werd steeds meer een item dat ik uit de weg ging. Door mijn vele verhuizingen afgelopen jaren ben ik mijn laatste exemplaar ook ergens kwijt geraakt, maar afgelopen maand besloot ik dat het toch tijd was om weer eens naar de opticien te gaan om nieuwe brillen.

SAMSUNG CSC

Hoewel ik wel wist dat mijn ogen niet in erg slechte staat waren, wist ik wel dat ik wat meer moeite kreeg met de focus op dingen verder weg. Met mijn nieuwe baan, waarvoor ik veel op de weg ben, merkte ik dat mijn ogen soms even moesten bijstellen om alles goed te blijven zien. Vooral in combinatie van moeheid. Naast het vele autorijden zit ik nu nog meer achter de laptop dan voorheen, want nu moet ik niet alleen voor mijn bloggen achter de laptop, maar gaat alles van mijn werk ook via een laptop.

SAMSUNG CSC

Ik besloot naar Hans Anders te gaan, daar ging ik vroeger ook heen en ze hadden nu een leuke actie met 2e bril gratis. Hoewel ik eerst dacht wat moet ik nu met twee brillen, ben ik nu erg blij met deze keuze. Het is gewoon leuk om ze af te kunnen wisselen. Het oog opmeten ging vrij snel en het was al snel duidelijk dat ik zeker baat zou hebben bij een bril om ontspannender te kunnen kijken in het verkeer en met het werk. Gezien ik bij het opmeten alleen maar hoef aan te geven welk bordje ik scherper zie was het uitzoeken van de brillen voor mij een hele uitdaging.

SAMSUNG CSC

Als je ze zo op het rek ziet denk je dat ze allemaal wel op elkaar lijken en alleen de kleuren af en toe wat verschillen, maar zodra je ze op je neus zet valt dat heel erg tegen. We waren er vrij snel uit dat ik geen zwarte bril moest nemen, gezien dit mijn gezicht heel streng maakte. Daarnaast maakte het behoorlijk verschil hoe de bril stond als ik mijn haar los had of juist vast. Ik besloot daarom te gaan voor een bril die leuk stond met los haar, maar ook eentje die mooi stond bij mijn haar vast.

SAMSUNG CSC

De keus viel als eerste op een bril met bruin tinten en een beetje grotere glazen. Deze stond vergeleken de zwarte brillen behoorlijk zachter in mijn gezicht. Bij deze had ik ook meteen het ja gevoel en werd daarna ook meteen aan de kant gelegd.

SAMSUNG CSC

De keuze van de tweede bril heeft mij wel wat langer gekost. Toen ik hem de eerste keer op had zeiden zowel de verkoper als ik nee. Na wat andere brillen te passen pakte ik deze per ongeluk nog een keer en ineens vond ik hem wel mooi. De bril is donkerbruin van kleur met de boven en onderranden paars/roze. De glazen zijn kleiner dan de andere bril, maar hebben een lichte hoekige uitwerking wat maakt dat de bril wat pittiger bij mij staat.

SAMSUNG CSC

Beide brillen zijn van het merk Ray Ban en ik moet ook zeggen dat ik van dat merk de meeste brillen heb gepast die ik redelijk vond staan. Nu ik de brillen weer een tijdje heb ben ik er wat meer aan gewend en zijn ze beide erg verschillend. Dit maakt dat ik niet echt kan zeggen welke ik nu vaker draag, want ik wissel ze toch echt met regelmaat af.

SAMSUNG CSC

Opvallend is wel dat ik na een aantal uren mijn bril te hebben gedragen ik hem wel weer af doe. Mijn ogen mogen best ontspannen met bril, maar ik wil nog steeds dat ze ook zelf nog hun werk doen zonder hulp. Wel heb ik gemerkt dat ik minder moe ben en dat is ook erg mooi meegenomen.

Ben jij een brildrager? 

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge