Beauty: 3x lipstick van ELF

Volgens mij is dit de allereerste keer dat ik schrijf over het merk “ELF” oftewel Eye Lips Face. Dit is best wel een budget merk en heb via mede bloggers er wel positieve verhalen over gehoord. Deze lipsticks kreeg ik cadeau van Bianca van Pinkit en vandaag laat ik ze jullie zien en geef ik mijn mening.

ELF

Altijd als ik bij Bianca op bezoek ga geven wij elkaar vaak cadeautjes en natuurlijk vaak iets waar we wat mee kunnen voor onze blogs. Dat vinden we leuk om te doen. Ik was blij met deze drie lipsticks van ELF, want ik had al veel gehoord over het merk, maar zelf nog nooit wat gekocht. Op de site van ELF, kun je deze lipsticks voor €4,- bestellen en ik laat je zien hoe ze eruit zien.

Elf

De hulzen zijn van stevig materiaal en clean zwart. Dat vind ik altijd erg mooi qua uiterlijk. Leuker vind ik nog is dat de lipsticks naast nummers ook namen hebben en deze onderop staan. Ik heb drie kleuren namelijk; Beautifull Berry, Royal Red en Pouty petal. De drie kleuren liggen wel aardig bij elkaar, maar gaan elke keer wat tinten donkerder.


Wat ik vooral belangrijk vind in een lipstick is dat ze een tijd op de lippen blijven zitten, de lippen niet uitdrogen en vooral fijn mee te werken zijn. Vooral de twee donkere kleuren heb ik wel verwachtingen van qua pigment.

elf

De swatches zien er veel belovend uit! Van alle drie ook en zo vind ik de kleuren ook heel erg mooi en intens. Maar laten we eerlijk zijn, op de huid ziet het er vaak beter en intenser uit als op de lippen zelf.

ELF
Laten we beginnen bij de Pouty Petol kleur. Deze is qua kleur perfect voor mij, gezien ik niet vaak opvallende lipsticks draag. Het geeft een mooie lichte kleur en maakt mijn lippen wat meer sprekend. De lipstick brengt fijn aan en reageert fijn op de warmte van de huid waardoor je een soort licht smelt gevoel krijgt. Na 2 keer erover heen gaan heb je al de gewenste resultaat.

ELF

Beautifull Berry is daar in tegen lichter dan ik had verwacht. Wel een prachtige kleur vind ik persoonlijk. Qua werking is hij ook erg fijn. De lipstick blijft niet heel lang zitten. Hij overleeft een lunch niet en voor deze budget prijs had ik dit ook niet verwacht.

ELF
De Royal Red is wel echt een tikkeltje donkerder en meer opvallend. De kleur vind ik heel mooi, maar zelf zal ik deze niet snel dragen. Hij is voor mij gewoon te donker en dat draag ik nu eenmaal niet.

De lipsticks van ELF vallen mij absoluut niet tegen en dat is mooi meegenomen voor zo’n klein prijsje. Ik denk dat het voor mij zeker eens de moeite is om in de webshop rond te kijken en ook eens wat andere producten te bestellen.

Welk product van ELF zou jij mij aanraden?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge