6 levensvragen om te beantwoorden.

De blogwereld bestaat tegenwoordig al een geruime tijd en hoewel ik totaal geen groot bereik heb, vind ik het leuk om met mijn kleine bereik mensen te inspireren. Nu vond ik via via allerlei leuke tags. Bij deze kon ik achterhalen dat het origineel van deze blogger is. Misschien leuk daar ook eens te kijken?

The world is better when you can dream

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Hoewel wij iets over het midden zitten van het jaar 2019, weet ik mijn antwoord met een naam te noemen. Vincent. Voor mij is hij de herinnering die mij ten alle tijden een grote glimlach op mijn gezicht tovert. Het is misschien niet echt een herinnering, maar meer een doorlopende gevoel van de herinneringen. Waar ik ook ben, wat mijn gevoel ook is op een moment, denken aan hem brengt altijd de grootste glimlach. Ik denk dan aan de momenten dat ik mijzelf even helemaal niet leuk vind. De momenten die hij zonder oordeel altijd weer wegneemt door er te zijn. Door zichzelf te zijn en mij altijd het gevoel geeft dat ik er mag zijn!

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Eigenlijk is dat dezelfde wens die ik nu met heel mijn hart voel. Een eigen boek schrijven. Ik weet werkelijk niet waarover of hoe en wat, maar ik wil schrijven. Dat had ik als kind al in mijn hoofd. Toen wilde ik een boek schrijven over mijn opa en zijn tijd in de tweede wereld oorlog. Voor zijn overlijden hadden we het erover, dat ik graag wilde schrijven. Hij vertelde dat hij eigenlijk wel heel graag had gewild dat iemand zijn verhaal had geschreven. De verhalen zijn nog steeds gegrift in mijn geheugen, maar niet compleet, maar wie weet ooit.

Always be the child within

Wat zou je doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Dan zou ik vooral willen doen wat in mij op zou komen om te gaan doen. Vrij zijn in mijn eigen gedachten en het leven opsnuiven. Reizen staat zeker hoog en ik zou vele landen willen bezoeken. Ik zou samen met mijn vriend de boerderij helemaal maken zoals we willen. Een plek voor het leven maken.

Wat is het laatste dat je over jezelf leerde?

Dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik helemaal geen reden heb altijd zo onzeker te zijn. Door allerlei ervaringen is deze mij de laatste tijd erg bij gebleven. Iedereen heeft zijn kwetsbaarheden en het betekent niet dat je die niet mag laten zien. Kwetsbaarheid is juist wat je als mens zo mooi maakt. Zelfs mijn kwetsbaarheid mag er zijn.

Stay alive, even when you are down

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Dit kan bij mij echt alle kanten op vliegen. Ik ben een enorme dromer! Wel is er een die met regelmatig terug komt en dat is dat ik kan leven van mijn schrijven. Terwijl ik uit mijn keukenraam kijk, de landen over, zie ik onze kinderen (nee die zijn er nog niet) spelen en gek doen met hun vader en schrijf ik over wat dan ook. Alleen deze gedachte maakt mij al extreem gelukkig van binnen.

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Dat waar ik alles eigenlijk in balans heb, wil ik toch echt wel mijn gewicht naar beneden krijgen en in balans houden. Dit om een ander verlangen die steeds meer omhoog komt in vervulling te laten gaan. Hier schrijf ik binnenkort meer over op mijn blog.

Super leuk om zo eens vragen te beantwoorden en na te denken over deze levensvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge