A day in my life.

Gisteren had ik zin om weer eens jullie een dagje mee te nemen. Dus ik besloot te gaan ploggen. Het was een mooie zonnige dag en heb best veel gedaan en neem jullie even een dagje mee. 

20160607_161224

Tijdens mijn ontbijt check ik altijd even andere blogs. De foto’s van curvacious vind ik altijd zo mooi! Erg inspirerend. Ik check ook even mijn dingen voor mijn blog en mijn mail. Het is zo leuk om mailtjes te ontvangen. Na het ontbijt doe ik even huishoudelijke dingen en besluit ik even te gaan wandelen. Ik drink even een bakje thee samen en ga weer richting huis.

20160607_162313

Thuis ga ik aan de slag met mijn blog. Hier wilde ik kijken naar mijn favoriete douche gels. Verder schreef ik nog wat artikelen, alleen had ik wat moeite om ze af te maken. Mijn concepten zijn ondertussen wel aardig vol, alleen nog foto’s en/of een afsluiting maken.

20160606_204448

Van de week kreeg ik een tip om dit citroensap te mixen met mijn water en dat probeer ik nu uit. Het is prima in te nemen en ik merk dat mijn drinken er in ieder geval weer op vooruit gaat. Ik heb soms dat ik een tijdje weer minder drink en door wat af te wisselen met het drinken helpt mij vaak om genoeg te drinken.

20160607_161719

Rond 16 uur ben ik het een beetje zat om binnen te zitten en heb ik zin om nog even te gaan hardlopen. Ik ben super blij met mijn roze jasje van de Scapino die ik laatst kocht en ook met mijn bluetooth headset met oordopjes. Ideaal voor het hardlopen en kan zo fijn mijn trainingen volgen zonder dat de dopjes steeds uit mijn oren vallen. Het hardlopen ging weer erg fijn en was lekker voldaan toen ik thuis kwam.

20160607_162309

Tijdens het hardlopen had ik mijn oorbellen nog in en deze had ik tijdens het lopen uitgedaan. Echter heb ik ze uit mijn zak laten vallen toen ik mijn sleutels pakte en nu was eentje dus stuk. Balen, want het was mijn laatste paar hangers die nog goed waren. Ik besloot na het douchen de stad in te gaan om nieuwe te halen.

20160607_171449

Tadaaa, bij de Hema kocht ik nieuwe hangers. Ook kocht ik nog een vestje en een leuk blousje in de sale. Ik had ook nog een jurkje, maar deze breng ik weer terug want die zat heel raar en vond hem niet zo leuk staan.

20160607_165455

Op de terugweg kocht ik nog een ijsje… oooh ik kon de verleiding even niet weerstaan en deze zijn gewoon ook zo lekker. Af en toe mag het ook wel van mijzelf. Daarna moest ik snel naar huis want een vriendin kwam bij mij eten.

20160607_162905

Samen gingen we om boodschappen want ze wilde graag wat gezonder gaan eten en dus liepen we naar de supermarkt om te kijken naar gezonde voeding. We gingen voor vis en een heerlijke salade. Ook had ik nog paprikamais soep die we aten.

20160607_215940

Ik kreeg van haar een Fashioncheck voor mijn huisje, super lief! Gezien ik wel nieuwe kleding straks kan gebruiken komt hij ook super goed van pas.

Screenshot_2016-06-07-21-34-39

Na het eten gingen we even wandelen, even werd 8 km. Ik wilde natuurlijk de stad even laten zien met alles meer dan alleen de winkels. Gezien ik de ochtend ook al had gewandeld en in de middag had hardgelopen heb ik vandaag wel een record gelopen. Mijn active minutes werkt nog steeds niet en dat vind ik wel jammer. Weet niet wat ik daar aan kan doen. Ook de uren van bewegen klopt niet helemaal. Maar het was een sportief dagje in ieder geval.

Terwijl ik dit schrijf kijk ik een aflevering van the following. Super spannende serie! Daarna wil ik de laatste aflevering van Games of Thrones nog even kijken en dan is de dag wel voorbij.

Hoe was jullie dag?

onder3

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge