Lifestyle: Absorberende boxers voor jongens

Als niet mama zijnde heb ik er eigenlijk helemaal geen verstand van, maar gezien ik trotse tante ben van maar liefst 3 jongens ben ik eens gaan kijken wat het inhield wanneer jongen op jonge leeftijd incontinent is. Ik kwam namelijk in aanraking met absorberende boxers en voor jongens en werd hier nieuwsgierig naar. 

Wat voor mij helemaal nieuw is en ik weinig over heb gehoord is dat jongens nog wel eens incontinent kunnen zijn. Dit kunnen verschillende redenen hebben en het mooie nieuws is dat ze vaak over dit heen groeien. Toch kan het voor een bepaalde leeftijd erg vervelend zijn als dit de jongens overkomt. Vooral als zij spelenderwijs hierdoor problemen krijgen en in combinatie met andere kinderen is er een kans dat de jongens hier misschien mee gepest worden.

Ik kwam erachter dat er absorberende boxers voor jongens bestaan die wel eens last hebben van ongelukjes. Als ik dan denk aan absorberende boxers dan denk ik al snel aan boxers en broekjes die saai van kleur zijn en waar een stoere jongen niet echt vrolijk van word. Opvallend vond ik dan ook om te zien dat ze bij dryandcool.nl stoere en met een mooi design deze boxers hebben ontwikkeld.

Laten we eens kijken wat zij zelf zeggen over hun designs en hoe de boxers kunnen ondersteunen.

Design van de absorberende boxers

De boxers zijn ontworpen met een aantal hippe designs, zodat ze op gewone onderbroeken lijken. We hebben bewust een aantal donkere en bonte kleuren gekozen, zodat je de plas zo min mogelijk ziet. We hebben ernaar gestreefd om de absorberende eigenschappen zo goed mogelijk te maken, zonder dat de onderbroeken er daardoor dik en luierachtig uitzien. Het absorberende laagje aan de binnenkant is ademend, er zitten geen schadelijke stoffen in en de boxers zijn Oeko-Tex gecertificeerd.

De prijzen liggen natuurlijk een beetje hoger als een normale boxer, maar dat is het zeker waard als jij je zoontje net dat extra zekerheid wil geven. Leuk is ook dat je bij bestelling van meerdere boxers korting krijgt.

Ik vond het zeker de moeite waard om hier even aandacht aan te besteden, gezien het mij ook wel een onderwerp lijkt waar een beetje een taboe op zou kunnen liggen. Het is fijn dat kinderen zorgeloos op kunnen groeien en er voor problemen ook oplossingen zijn te vinden.

Wist jij dit over jongens?

* € Voor dit artikel verwijs ik je naar de disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge