Andrelon langer fris droogshampoo

Door het vele sporten momenteel, betekent het voor mij ook dat ik vaker onder de douche ga. Ik heb altijd, als ik douche, dat ik mijn haren graag wil wassen, want als nat haar bij mij droogt zonder dat het gewassen is dan krijg ik vettig haar. Daarnaast is het na een dag vaak alweer vet. Tijd om eens wat anders te proberen.

Droogshampoo is verkrijgbaar in verschillende soorten en merken en hoewel je het niet overal in de verschillende drogisterijen kan vinden hebben ze vaak wel een merk staan. Zo kocht ik bij de Etos in de stad deze droogshampoo van Andrelon.

SAMSUNG CSC

Andrelon vind ik qua shampoo en conditioner redelijk ok. Het is geen merk waar ik een gat voor in de lucht spring, maar ik weet dat vele onder jullie het waarschijnlijk wel gebruiken. Ik koos voor de Andrelon gezien dit de goedkoopste was die er bij de Etos in de stad was te vinden. Ik vind droogshampoo over het algemeen behoorlijk aan de prijs. Voor de Andrelon Langer Fris Droogshampoo betaalde ik €4,49.

SAMSUNG CSC
Terwijl ik mijn haar de dag ervoor al had gewassen is mijn haar, vooral aan de rechterkant, al behoorlijk vettig aan het worden. Persoonlijk vind ik vet haar verschrikkelijk en kan ik er echt chagrijnig van worden. Gezien elke dag wassen gewoon niet goed voor je haar is wil ik dit proberen niet te doen, maar als het na een dag alweer vet is dan zie je daar mijn dilemma. De droogshampoo zou hierin de uitkomst voor mij moeten bieden.

SAMSUNG CSC

De droogshampoo is heel simpel in gebruik. Voor gebruik schud je flink en daarna spuit je zo ongeveer 20 cm van je kruin af op de vettige delen van je haar. Je laat het even 2 minuten inwerken en klaar om in model te brengen. Op de spuitbus staat een behoorlijke kracht kan ik je vertellen en ik heb ook niet echt het idee dat het een heel zuinig product is. Laten we eens kijken wat Andrelon zegt over de Langer Fris Droog Shampoo.

De droogshampoo is speciaal voor normaal tot vet haar dat tussen de wasbeurten door wel een opfrisser kan gebruiken. De Langer Fris Droogshampoo is verrijkt met organic green tea en speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt schoon, luchtig en langer fris te houden. De formule zorgt ervoor dat het vet bij de haaraanzet opgenomen wordt en geeft je haar een pure, krachtige verfrissing en luchtig volume.

Stiekem moet ik beetje lachen om de zin voor normaal tot vet haar. Als mijn haar normaal was zou ik geen droogshampoo gebruiken, maar misschien ben ik de enige hierin. Andrelon beloofd in principe dat het vet wordt opgenomen en je ook meer volume in je haar krijgt. Meer volume vind ik altijd een pluspunt. Tijd om te gaan testen.

SAMSUNG CSC

Laat ik beginnen bij de positieve dingen. Mijn haar heeft inderdaad wel iets meer volume gekregen bij de aanzet en ook ziet het er “schoner” uit. Mijn eerste indruk is dat ik tevreden ben met het resultaat. De geur is vrij neutraal en daar heb ik ook niks op aan te merken. Zoals je merkt zijn er voor mij ook wat minpunten te bevinden en dat is dat ik na 2 a 3 uren het gevoel heb dat mijn haar weer helemaal vettig is zoals in het begin. Dit lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Ook voel je, als je door je haar gaat met je vingers, dat er echt een laagje in je haar zit. Dit vind ik ook niet heel prettig aanvoelen. Bij het aanbrengen adviseer ik wel echt 20 cm of iets meer nog afstand te nemen, anders krijg je een grijze waas over je haar heen die er niet meteen uit wil.

Ok, mijn mening over de Andrelon droogshampoo is niet heel positief. Nu was ik niet meteen teleurgesteld, gezien mijn ervaring met andere merken van droogshampoo, uitzondering Toni&Guy na, ook niet heel goed waren. Voor de volume is het wel een fijn product om te gebruiken, alleen vind ik dat wel weer wat zonde gezien de droogshampoo ook geen budget product is. Deze fles zal ik opmaken en gebruiken als ik echt even grootste vettige laag weg wil hebben, maar voor mij is een wasbeurt voor mijn haar tot nu toe de beste oplossing om vet haar tegen te gaan.

Wat vinden jullie van droogshampoo?

onder3

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge