Atenga’s day #1

Vandaag (13-4-2016) neem ik jullie een dagje mee. In alle vroegte was ik wakker en zag dat de zon al begon te schijnen, dat betekende een mooie dag om eens flink wat te gaan doen. 

20160413_071512

Om 6 uur werd ik al wakker, maar eerlijk is eerlijk ik ga op vrije dagen niet om 6 uur mijn bed al uit. Dus ik bleef nog even lekker liggen, maar rond half 8 was ik klaarwakker en scheen het zonnetje al in mijn gezicht en vond ik het tijd om op te staan.

20160413_082048

Als ik mijn huiskamer binnenkom is het wel heel erg leeg allemaal. Alleen de bank, een tafeltje en mijn tv staan er nog. Ik begin mijn dag met een wrap met Rucola, kalkoenfilet, paprika en kaas. Een flesje water en mijn magnesium pillen.

20160413_091136

Dan is het tijd om mijn bureau uit elkaar te halen. Ik besluit mijn pc nog aangesloten te laten, want mijn blog moet ook zoveel mogelijk onderhouden blijven en daar heb ik mijn pc nu eenmaal voor nodig. Het heeft ook wel wat zo op de grond zitten te typen.

20160413_110754

De auto wordt volgeladen en ik rijd richting mijn nieuwe huisje. Het is 30 min rijden en eigenlijk een lange weg, dus best wel een saai ritje ondertussen na zoveel keer het te rijden. Maar muziekje lekker luid aan in de auto en even lekker helemaal gek doen dan ben je er in no time.

20160413_112810

Spullen uitladen en meteen uitpakken. Het bureau zet ik boven op mijn blog kamertje, maar heb vergeten mijn schroevendraaiers mee te nemen dus het in elkaar zetten moet nog even wachten.

20160413_124302

Gisteren kocht ik twee salontafeltjes, vind het zo leuk, maar moet nog even kijken wat ik er beetje op wil hebben staan etc. Ik gok dat ik nog wel de komende tijd bezig ben met alles een plekje te geven.

20160413_131814

Als alles is uitgepakt is het tijd voor een heerlijk bakje thee. In de post zat laatst thee van Pickwick en ik nam de cranberry thee. Mijn Blond Amsterdam mok kreeg ik als afscheid van mijn werk.

20160413_152648

Na mijn thee ging ik weer op weg, want had nog een buikkastje gezien en die ging ik ophalen. Was weer even een ritje, maar heb nu wel een super leuk buikkastje in mijn bezit.

IMG_20160413_170619

Eenmaal weer in het appartement heb ik vooral even de laatste dingen wat in zitten pakken en geniet ik even van alle ruimte die ik nu heb in het appartement. Rond etenstijd liep ik naar mijn ouders. Meestal eet ik op woensdag bij mijn ouders, maar dit zal nu niet meer elke week zo zijn.  Na al het autorijden vandaag ben ik behoorlijk moe en heb ik vanavond niet echt meer zin om wat te gaan doen. Dus schrijf ik deze Atenga’s day en ga ik zo nog even lekker tv kijken.

Hopelijk vonden jullie het leuk een dagje mee te kijken.

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge