Beauty: In bad met… Bath tart lemon van the beauty bakery.

Elke week kijk ik echt uit naar mijn badmoment. Niet alleen om totaal even te ontspannen, maar ook omdat de producten zo interessant zijn om uit te proberen. Zo ook vandaag. Deze bath tart lemon ziet er zo mooi uit dat je gewoon benieuwd bent of hij net zo lekker is als dat hij er uit ziet! 


Deze bath tart ziet er echt top uit. Ik vind hem leuk afgemaakt en het is gewoon net een echte cupcake met botercrème. De prijs was €3,90 en dat vind ik een mooi prijsje voor een bad product. Stiekem is het zonde om hem te laten “smelten” in het warme bad water.

Het citroentje maakt het helemaal af en ik kan je verklappen dat de geur ook heerlijk citroengeur is. Ik houd er van! Ik ben benieuwd of hij mij wat spannends zal brengen.

Zoals je kunt zien heeft het warme water meteen effect en hoewel het onderste deel van de tart de kleur bepaald van mijn bad, is de “creme” wat zachter voor de huid en dat is meteen een fijn pluspunt van deze bath tart.

Kijk hem eens ronddobberen in een mooi okergeel bad! De citroengeur komt helemaal naar boven en eindelijk heb ik weer eens een product die de geur ook een tijd bij zich houdt. Als alles is opgelost ga ik lekker ontspannen in bad en voelt het goed op mijn huid. Na het bad hoef ik dan ook niet meer mij in te smeren. Na het bad ben ik ook weer helemaal opgeknapt van een suf momentje. Dat is absoluut wat citroen ook met je doet.

Voor mij is dit echt een aanrader als je na een lange dag even heerlijk wilt genieten en na je bad je ook weer frist en fruitig wilt voelen.

Van welke geur word jij eigenlijk blij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge