Beauty: In bad met Candy Mountain van Lush

Sunday baby!! Dus tijd om weer heerlijk te relaxen in een overheerlijk bad. Vandaag had ik zin in wat zoetigheid en welk product kun je dan het beste gebruiken? Juist de Candy mountin bubble bar van Lush. Een bad vol met zoetigheid! 

Deze candy mountain van Lush is echt een dikke candy bom van zoetigheid en i love it! Hij ziet er ook al heel zoetig uit zo met zijn candy roze kleur. Helaas voor jullie is deze zoetigheid niet meer te koop gezien hij van de kerstcollectie 2016 was, maar wie weet komen ze met een andere variant, want deze zoetigheid slaat zeker aan.

Zoals de meeste bubble bars moet je ook deze candy mountain onder de kraan houden. Hier wordt hij langzaam wat brozer en kun je hem verbrokkelen. Ik heb de candy mountain in een keer gebruikt, maar misschien, als je wat zuinig wilt zijn, zou je hem ook in twee keer kunnen doen. De geur zou daar in ieder geval niet minder van worden.

Ik verbrokkel de bubble bars vaak wat later en laat ze eerst even in het water rond dobberen. Terwijl het bad langzaam vult met water, vult mijn badkamer zich met een intense zoete geur. Dit is voor mij de sterkste geurende bubble bar die ik tot nu toe van Lush heb gebruikt.

Naast de geur geeft deze bubble bar ook heel veel bubbels in je bad en zoals ik al vaker heb gezegd vind ik dat een dikke pluspunt van bad producten. Tijdens mijn bad van ontspanning droom ik heerlijk weg over wolken en candy wonderland en ik kan je vertellen dat zijn echt heerlijke momenten om in te ontspannen.

Voor mij is de Candy Mountain van Lush zeker eentje die terug mag komen in het assortiment! Ik koop hem zeker weer. De bubble bar was ook nog eens een zeer betaalbare prijs van €4,95. Nu hopen dat ik niet hoef te wachten tot volgend jaar kerst.

Welk badproduct van Lush is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge