Lavalamp Lush

Beauty: In bad met… Lavalamp bath bomb van Lush

Als ik in een product uit mijn stash nieuwsgierig was, was het de lavalamp bath bomb van Lush. Het kwam al door de titel die ik las toen ik hem bestelde, Groovy baby! Deze jaren 70 bath bomb beloofd mijn zondag helemaal groovy te maken. Benieuwd of hij Groovy werd? 

Lavalamp Lush

Daar is hij dan, de bath bomb die mij al een aantal weken nieuwsgierig maakt. Hij lijkt er zo simpel uit te zien met zijn vooral oranje uiterlijk. Maar ik heb geleerd dat je niet alleen op het uiterlijk af moet gaan en dat maakt mij nieuwsgierig naar de inhoud van deze bath bomb. Hij beloofd groovy te zijn en komt met een driedubbele dosis citrus en daar heeft hij bij mij zijn eerste pluspunten al verdient.

Lavelamp Lush
Deze bath bomb gaat bij de aanraking van het water heerlijk te keer en je ziet hem rondspinnen in het water. Mijn eerste indruk is teleurstellend. Ik zie alleen maar oranje water met een heerlijke geur die vrijkomt. Ik had toch wat meer verwacht.

Lavalamp Lush

Maar dan gebeurd het verrassende van deze bath bomb! De blauwe stukjes die ook in deze bal zitten zijn niet alleen leuk voor het kleur effect in het water, maar het zijn gewoon stukjes cacaoboter die ervoor zorgen dat het water extra zacht wordt voor de huid.

Lavalamp Lush
De lavalamp van Lush heeft alles waarom ik Lush nu zo superfijn vind! Hij is enorm verrassend, heerlijke geur en ook nog eens een hele fijne zachte werking op mijn huid. Na het bad en afdrogen voelt mijn huid echt super fijn aan. Het groovy moment waar ze over spreken heb, kan ik er ook nog wel in terug vinden eigenlijk. Als je je ogen dicht doet en even aan de flower power denkt dan heb je die beelden zo maar voor je als je in de bad ligt.

Lavalamp van Lush is absoluut eentje die in mijn top van producten komt. Dit had ik van te voren niet in bedenken dat deze zo fijn zou zijn.

Wat is voor jou een echt groovy moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge