Beauty: In bad met Lush Sunny side

Zondag, tijd om te relaxen en hoe dat beter te doen dan in een heerlijk warm bad. Vandaag heb ik weer een nieuw product meegenomen in mijn bad en vandaag vertel ik meer over mijn ervaringen er mee. Lush Sunny side is de bubble bar die vandaag het toneel betreed.

Moet ik eigenlijk Lush nog introduceren binnen beauty blog land? Ik geloof van niet, maar toch kan ik wel vertellen dat shoppen in de Lush winkels als een kind in de snoepwinkel is voor mij. De geuren en kleuren die je voorbij komt zijn overheerlijk en de keuze is enorm. Mijn oog viel ook voor de shiny gouden bubble bar Sunny side.

De Lush bubble bar Sunny side koop je voor €6,95 en je kan hem zeer zeker minimaal 2x gebruiken. Misschien zelfs wel vaker, maar ik hou er van dat het product duidelijk aanwezig is in mijn bad. De Sunny side trok mij juist door de gouden glitters. Noem het maar het ekster effect die deze bubble bar op mij had.

De glitters zijn er trouwens meteen af zodra het eerste water over de bubble bar heen spoelt. Enerzijds vond ik het jammer en anderzijds had ik ook niet zin om een bad vol glitters te hebben na de tijd. Het surprise effect wat ik had verwacht was er dus niet, een bad vol met goud.

Wel kreeg ik bubbels in mijn bad en dat is altijd een dikke pluspunt aan een heerlijk relax bad vind ik. Het bad was geel van kleur, maar als je goed keek door de bubbels en terecht kwam bij het water zag je een hele mooie gouden gloed in het water. Dus toch mijn gouden bad.

De geur van deze bubble bar is citroen, sinaasappel en mandarijn. Heerlijke verkwikkende geuren in een en na het bad voelde ik mij ook echt even herboren. Na mijn overheerlijk bad was het tijd om te kijken of de shimmerings op mijn huid zouden blijven en/of mijn bad een gouden laagje zou krijgen. Op mijn huid was na het afspoelen geen gouden glitter te vinden, maar in mijn bad bleef wel een gouden laagje over. Na goed na spoelen en beetje boenen was dit ook zo weer verdwenen.

Van de Sunny side had ik vooraf meer verwacht, stelde mij tussenin eerst even teleur, maar aan het einde was ik erg blij met dit heerlijke geurende product en heb ik intens genoten van dit bad. De enorme pluspunten van geur en schuim maakten de Sunny side echt de moeite waard en zal hij zeker nogmaals in mijn rieten ( of digitale) mandje belanden.

Heb jij al eens in bad geleden met Sunny side?

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge