Beauty: In bad met een makaron van the beauty bakery

De weken vliegen voorbij en het is alweer zondag! Dat betekent dat het tijd is om weer heerlijk te ontspannen in bad. Vandaag neem ik jullie mee met een zeer populair product onder de lekkernijen die je kunt eten. Helaas is deze niet eetbaar, maar daarom zeker niet minder lekker. De Makaron van the beauty bakery.

De Makaron ziet er echt uit als een overheerlijke lekkernij, maar dit keer vind je de lekkernij in de geur. De mint geur komt tegemoet en het vleugje van berry ruik je er doorheen. De makaron bestelde ik bij the beauty bakery en betaalde er €3,95 voor. Voor de hele unboxing verwijs ik je naar mijn unboxing artikel.

Naast de fijne geuren ziet de makaron er ook super leuk uit. Ik vind het bijna zonde om in bad te gooien, maar hetzelfde is om ze op te eten en dat doen we uiteindelijk ook altijd niet waar. Terwijl ik de Makaron in het water leg, merk ik dat er een laagje achter blijft op mijn handen.


Dit laagje maakt mij nieuwsgierig, want vaak heb ik het idee dat er dan een extra verzorgend ingredient in het product zit die mijn huid een extra boost geeft.


Eenmaal in het water is de Mint en Berry makaron verdwenen en zie je het water rustig aan wat troebel worden. Zo zie je ook losse ingrediënten (zaadjes) drijven in het bad en hoewel ze een werking zullen hebben, vind ik het persoonlijk vaak wat minder als er iets in het water drijft.

Naast het iets wat troebele water gebeurd er (helaas) weinig spannends. Weinig tot geen schuim. Als mijn bad vol is en ik stap in merk ik meteen dat er wel degelijk iets in het product zit wat mijn huid voorziet van een fijn verzorgende laag. Na het bad en afspoelen en drogen voelt mijn huid erg prettig aan en hoef ik geen bodylotion te gebruiken. Dit laagje blijft zelfs een paar dagen aanwezig, zelfs na nog een douchebeurt. Ik vind het fijn als mijn huid zo zacht aanvoelt.

The beauty bakery makaron heeft mij verrast met zijn werking en vooral de nawerking die hij gaf. De geur was verfrissend en ontspannend gelijkertijd en ik heb weer heerlijk genoten van mijn zondag bad momentje.

Welk bad product zou jij mij aanraden? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge