Sakura-Lush

Beauty: In bad met Sakura bath bomb van Lush

De weken vliegen voorbij merk ik en ik kijk uit naar mijn wekelijkse bad momentje. Hoewel ik er soms niet echt tot toe kom dwing ik mijzelf wel om een keer per week dit moment voor mijzelf te hebben. Vandaag laat ik jullie weer een Lush product zien namelijk; Sakura bath bomb. Benieuwd naar deze kleurrijke bath bomb? Lees dan gerust verder.

Sakura-Lush

De laatste tijd heb ik gemerkt dat ik wel even toe ben aan verzorgend product en de Sakura bath bomb staat wel bekend om zijn verzorgende oliën en dit was dus perfect. Sakura is Japans voor kersenbloesem en volgens Lush zal het je bad omtoveren tot een bad vol ontspanning en heerlijke oliën en geuren.

Sakura-Lush

Toen ik de bath bomb uitzocht bij Lush, dacht ik dat het mij een kleurrijk bad zou opleveren. Gezien de bath bomb vol met felle kleuren zit. De kleur bleef in bad echter uit, maar was wel rijk aan geur en dat vond ik een fijn pluspunt. Het was een frisse geur die je zeker een oppepper geeft.

Sakura-Lush

De bath bomb werkt heel snel in het water en laat het product goed verdeeld in het bad achter. Je voelt, zodra je het bad in stapt, de heerlijke verzorgende producten die in deze bath bomb zijn verwerkt. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en na het bad hoef je zeker geen bodylotion meer te gebruiken. Zoals ik al eens eerder vertelde was dat ik zulke verzorging in een bad product erg fijn vind en vooral na drukke weken is het heerlijk om je huid zo te verzorgen.

Sakura-Lush

De bath bomb voldeed zeker aan mijn wensen tot verzorging en geur, maar had weinig verrassing en stiekem verwacht ik altijd iets verrassends als ik een product van Lush in het bad gooi. Ik weet niet of ik de Sakura weer uit zou zoeken, maar raad hem aan als je echt een lekker verzorgend product zoekt.

De Sakura kun je kopen voor €4,95 bij Lush.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge