beauty: In bad met *Zuss* badthee

Sinds ik in mijn huisje in Franeker woon heb ik een bad. Iets wat ik altijd heel graag wilde en dat betekent ook dat ik eindelijk allerlei heerlijke bad producten kan gaan gebruiken. Vanuit dit oogpunt heb ik een terugkomende rubriek bedacht voor op mijn blog. In bad met… Vandaag trappen we af met een voor mij onbekend product namelijk *Zuss* badthee.

Een tijdje terug vond ik een boetiekje in Franeker een doosje met daarop badthee. Voor mij een nieuwe begrip en ik was benieuwd wat dit precies zou zijn. Voor €9,95 nam ik het doosje mee. Dit is goed voor 5 heerlijke badmomenten. Het is van het merk *Zusss* en als je nieuwsgierig bent wat zij nog meer verkopen kijk dan eens naar dit inspiratie artikel.

 

Badthee is letterlijk thee voor in bad en naast dat het ook thee voor in bad is, heb je ook mega theezakjes. De geuren van de badthee waren eucalyptus en lavendel en zodra je het theezakje uit de verpakking haalt ruik je deze twee geuren ook sterk terug. Dit beloofde veel goeds!

 

Terwijl je het bad vol laat lopen dompel je het theezakje, als echte thee, even in het water en vervolgens laat je de thee trekken tot het naar smaak is. Het volle bad heeft uiteindelijk ook echt de kleur van een heerlijk kopje thee en je kunt eigenlijk letterlijk in de thee badderen. De geur zwakt heel erg af in het water en dit vond ik wel een minpuntje.

 

Tijdens het badderen liet ik het theezakje in het water om zoveel mogelijk geur nog in het water te kunnen krijgen. Het bad werd uiteindelijk een licht geurend bad waarin zeker ontspannen mogelijk was.
Het product is misschien niet heel spectaculair, maar ik vond het idee om in een theebad te liggen wel erg leuk.

 

De volgende keer ga ik zeker dit product combineren met mijn eucalyptus olie en lavendel olie om toch wat krachtiger van de geuren te kunnen genieten.

Hebben jullie wel eens in een bad met thee gelegen?

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge